2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراديول قرض حاوى استروژن هست  ضخامتت چقدر بود ؟ جواب گرفتى؟؟

والله فرصت نکردم چند ماه بعد حامله شدم.چون پریود نمیشدم اصلا فکر نکردم حامله بشم.شما پریود میشید؟عادی و مرتب؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
والله فرصت نکردم چند ماه بعد حامله شدم.چون پریود نمیشدم اصلا فکر نکردم حامله بشم.شما پریود میشید؟عاد ...

آره پرى سر وقته و ازين بابت مشكلى نيست اما باردار نميشم به خاطر ضخامت ولى نازايى ندارم قرص استراديول و پروژسترونم جواب نميده

𓂀
علايم ضخامت كم چيه

ببين مثلا عقب افتادن پرى يا باردار نشدن اما ممكنه مثل من سر وقت بشى بايد سونو بدى متوجه بشى اول پرى تا ١ ميل ميرسه ولى تا سيكل بعدى كه ميخواد شروع شه حتى ١٢ ميل هم ميشه موقع تخمك گذارى هم كه ٨ به بالا باشه امكان باردارى هست كه مال من ضخامتم ٦ ه

𓂀
ممنونم

پیدا نکردم .ولی خوب دکتر گفته بود که حامله نمیشم .هم دیواره رحم نازک بود.هم پریود نمیشدم .البته پیشنهاد داد امپول بزنن.امپول چی نمیدونم.ولی قرار نبود باردار بشم .فقط خواستم یک کاری کنه دردش کم تر بشه.عطاری روغن ساهدانه داد برا درد رحم .البته چند تا هم کیست خارج رحمی دارم .رفتم به دکتر نشون دادم گفت احتمال الودگی داره.شیافش رو برام نوشت.خیلی حالم رو خوب کرده بودن.

عرقیجات هم بودن که فقط کاسنی یادمه.بعد یهو فهمیدم سه ماهه حامله ام.کیست ها چون خونرسانی نشده از بین رفتن بغیر یکی .حالا مونده اخر سر اگه طبیعی زایمان کنم شاید دارو بدن.سزارین بشم همونجا عمل میکنن.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!