2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر یکی پیدا شد شما چند سال کار میکنید؟راضی هستید؟ ارزش داره پس اندازم رو بزارم تو این کار بر ...

من تو رشته های زیادیش هستم..

در مورد میکاپ اینکه هزینه آموزش خیلی بالاس...مخصوصا اگه بخواید عروس کار بشید..با قسمت های الان یه چیزی حدود ۱۶ میلیون با مدرک آب میخوره...

بازار کارشم بستگی به مهارت خودتون و اینکه کجا کار میکنین داره..

مثلا اگه کارتون خوب باشه و اگه جای خوبی هم کار کنین معمولا در هفته ۵ یا ۶ تا مشتری ممکنه داشته باشین.و اگه عروس کار هم باشین در هفته یه عروس.

من تو رشته های زیادیش هستم.. در مورد میکاپ اینکه هزینه آموزش خیلی بالاس...مخصوصا اگه بخواید عروس کا ...

من مشهدم ،چند جا پرسیدم

هزینشون خیلی بالا نبود،

میخوام بدونم با صندلی اجاره کردن تو سالن هم میشه درامد خوبی داشت؟

برم دنبالش یا نه؟

من مشهدم ،چند جا پرسیدم هزینشون خیلی بالا نبود، میخوام بدونم با صندلی اجاره کردن تو سالن هم میشه د ...

همه چی بستگی ب کار خودت و مهارتت و از همه مهمتر معروفیت اونحایی ک میری کار کنی داره.

که چون تو تازه واردی حداقل بخاطر محبوبیت آرایشگاه بیان پیشت

من تو رشته های زیادیش هستم.. در مورد میکاپ اینکه هزینه آموزش خیلی بالاس...مخصوصا اگه بخواید عروس کا ...

تو دیوار هم دیدم که زدن نیاز به همکاری با میکاپ کار،

گفتم اگه کارم خوب بشه شاید بتونم با سالن همکاری کنم

همه چی بستگی ب کار خودت و مهارتت و از همه مهمتر معروفیت اونحایی ک میری کار کنی داره. که چون تو تازه ...

علاقه دارم،و میدونم میتونم از پسش بر بیام

فقط مشتری پیدا کردن فعلا مشکلمه