2777
2789
عنوان

شده...؟؟

250 بازدید | 53 پست

شده به ی جایی برسید که دیگه نتونید؟🙁

من همونجام

با اینکه میدونم خدا داره امتحانم میکنه

با اینکه میدونم خوشبخت میشم

با اینکه کلی هدف و آرزو و کار و... دارم

دیگه نمیتونم...😞

روحم نیاز به استراحت داره

روحم پیر شده... 

میشه ی چیز بگید امید وار شم

کیا مثل من بودن یا هستن؟

خسته ام🤕

همچنین

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودم و فک کردم دنیا تموم شده فرداش که از خواب بیدار شدم درست شدم 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
بودم و فک کردم دنیا تموم شده فرداش که از خواب بیدار شدم درست شدم 

الان اینطوری نیست

خیلی وقته که خسته شدم

امتحانای خدا قربونش برم وحشتناک سخته😔

همشووو میریزم تو خودم

و بخاطر همین پیر شده روحم

خب پس چیکار کنیم😭

زندگی...اصلا من سکوت:) دو هفتس یه اتفاق افتاده که منم تا حدی توش مقصر بودم و پای خیلیا وسطه. توبه کردم همه کار کردم که از اونا که گذشتن از منم بگذرن ولی چون عامل ایجاد ماجرا من بودم همه چی افتاده تقصیر من. کارم به دوبار خودکشی هم کشیده تو این دو هفته:)💔

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

منم دقیقا حالا همینجوری ام 

ولی مطمئنم حالمون خوب میشه

نگران نباش گلی 🍃

شمس لنگرودی

آرام باش عزیز من ، آرام باش
حکایت دریاست زندگی
گاهی درخشش آفتاب ، برق و بوی نمک ، ترشح شادمانی
گاهی هم فرو می‌رویم ، چشم‌های مان را می‌بندیم 

همه جا تاریکی است ...

🖇🧡... 
زندگی...اصلا من سکوت:) دو هفتس یه اتفاق افتاده که منم تا حدی توش مقصر بودم و پای خیلیا وسطه. توبه کر ...

چه بد 

ان شا الله خدا کمکت کنه😔

من سه ساله تمامه که تو امتحانم

تمومم نمیشه😭

چه بد  ان شا الله خدا کمکت کنه😔 من سه ساله تمامه که تو امتحانم تمومم نمیشه😭

فدات شم

منم دو ساله گیر کردم😔

کاش زودتر برای همه تموم شه همه چی. بریدیم از همه چی