2777
2789
عنوان

رفع تیرگی زانو

130 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه خورده زانوم تیره شده کسی هست ک تیرگی رو با کرم یا پمادی برطرف کرده باشه ؟؟؟خواهشا اگه میدونید جواب بدید خیلی ناراحتم بابتش😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم ترک پا جی بخر ، بزن. پلاستیک هم بکش روش. من از اینترنت یاد گرفتم.  تا حد زیادی بهتر شدن. و ...

جدی کرم ترک پا برای رفع تیرگی زانو مؤثره؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
اره عزیزم بهتر شد زانو هام   کرم ترک پای جی. من یکی دو سال پیش نه تومن خریدم

ممنونم گلی 🙏🌺🌷

حتماََ امتحانش میکنم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
کرم ترک پا جی بخر ، بزن. پلاستیک هم بکش روش. من از اینترنت یاد گرفتم.  تا حد زیادی بهتر شدن. و ...

منم همینو دیدم یه مدت انجام دادم اما اثر نکرد البته من پلاستیک نمیکشیدم یعنی مال اینه یا برای زانوی من ضعیفه این کرم؟؟

ن همون مدلی موند 😥من شبا میزدم صبحم با لیف میشستم نزدیک دوهفته انجام دادم دیدم هیچ فرقی نمیکنه ولش ...

من میزدم تغییر کرده بود 

فکر میکنم اگه درجه اش زیاده با لیزر بشه کاریش کرد. 

ولی یک چیز دیگه ، من اصلا صبح نمیشستم 🙈