2777
2789
عنوان

صفحه رشد

7480 بازدید | 41 پست

سلام. دخترم ۱۳ سالشه پریود شده و قدش الان حدود ۱۵۳. از مچش عکس گرفتم ۹۰ درصد صفحات رشدش بسته شده. 

کسی تجربه داره که چه مدت طول میکشه تا صفحات رشد کاملا بسته بشه؟ و اینکه امکان داره صفحات مج بسته باشه ولی زانو  باز باشه؟ 

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

من پیش دکتر نرفتم ونمیدونم تو اولین پریود صفحات چجوری بوده ولی اونموقع یعنی ۱۲ سالگیم قدم۱۵۵ بود بعد تا۱۸ سالگی شد۱۶۷ الان ۲۰ سالمه وشده۱۷۰ بازم احساس میکنم دارم رشد میکنم چون کمی لباسام کوتاه شده البته من امسال ورزش افزایش قد انجام دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دکتر نرفتم ونمیدونم تو اولین پریود صفحات چجوری بوده ولی اونموقع یعنی ۱۲ سالگیم قدم۱۵۵ بود بعد ...

چه خوب خوش به حالت

من پیش دکتر نرفتم ونمیدونم تو اولین پریود صفحات چجوری بوده ولی اونموقع یعنی ۱۲ سالگیم قدم۱۵۵ بود بعد ...

ورزش قد منظورت همون پکیج ورزش های کششی؟

ورزش قد منظورت همون پکیج ورزش های کششی؟

من تو فروشگاه پلی سرچ کردم برنامه افزایش قد بانوان اونی که امتیازش از همه بیشتره رو دانلود کردم البته من احساس میکنم عادی نیستم چون عجیبه که تو این سن به سانت قدم زیاد میشه باید برم پیش دکتر چون تو ساق پا ودست مخصوصا مفاصل احساس درد دارم برای دخترتم باید بگم تاجایی که میتونه حرکت پروانه وطناب بره یا تو بسکتبال  ثبتنام کنه وشبا قبل خواب ماست یا شیر بخوره وحرکات کششی کارکنه و قبل ۱۱بخوابه

من تو فروشگاه پلی سرچ کردم برنامه افزایش قد بانوان اونی که امتیازش از همه بیشتره رو دانلود کردم البت ...

کاش قد دختر منم همین جوری بلند میشد... فکر میکنم یه عمر پیر شدم سر این قد...

سلام عزیزم. حدودا ۳ سانت بلندتر شد.

سلام عزیزم خدا رو شکر،، انشالله بازم بلند تر بشن،،عزیزم فقط شرمنده امسال زشد قدی داشت. یا نه،، سن استخوانیش با سن تقویمی یکی بود یا نه  آخرین عکس رو گرفتین  عکس زانو بسته بود یا باز ، 

سلام عزیزم خدا رو شکر،، انشالله بازم بلند تر بشن،،عزیزم فقط شرمنده امسال زشد قدی داشت. یا نه،، سن اس ...

منظورم از امسال یعنی سال سوم بعد از پ ،، چون میگن تا دوسال صفحات باز هست ممنون میشم،،، آخرین بار سن استخوانی چند بود،، ببخشید عزیزم

منظورم از امسال یعنی سال سوم بعد از پ ،، چون میگن تا دوسال صفحات باز هست ممنون میشم،،، آخرین بار سن ...

رشد قدیش خیلی ریز ادامه داره اخرین عکس هنوز خیلی کم باز بود. حالا اگه همین جور ریز ریز هم قد بکشه باز خوبه.