من پیش دکتر نرفتم ونمیدونم تو اولین پریود صفحات چجوری بوده ولی اونموقع یعنی ۱۲ سالگیم قدم۱۵۵ بود بعد تا۱۸ سالگی شد۱۶۷ الان ۲۰ سالمه وشده۱۷۰ بازم احساس میکنم دارم رشد میکنم چون کمی لباسام کوتاه شده البته من امسال ورزش افزایش قد انجام دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو فروشگاه پلی سرچ کردم برنامه افزایش قد بانوان اونی که امتیازش از همه بیشتره رو دانلود کردم البته من احساس میکنم عادی نیستم چون عجیبه که تو این سن به سانت قدم زیاد میشه باید برم پیش دکتر چون تو ساق پا ودست مخصوصا مفاصل احساس درد دارم برای دخترتم باید بگم تاجایی که میتونه حرکت پروانه وطناب بره یا تو بسکتبال ثبتنام کنه وشبا قبل خواب ماست یا شیر بخوره وحرکات کششی کارکنه و قبل ۱۱بخوابه
سلام عزیزم خدا رو شکر،، انشالله بازم بلند تر بشن،،عزیزم فقط شرمنده امسال زشد قدی داشت. یا نه،، سن استخوانیش با سن تقویمی یکی بود یا نه آخرین عکس رو گرفتین عکس زانو بسته بود یا باز ،