2777
2789
عنوان

لانه گزینی یا پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آمپول زدم

راحت پیدا کردی امپولو؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
انشالله که حامله ای  اگ مثبت شدی دعاکن مال منم مثبت بشه ۵ روزمونده حالت تهوع ودردسینه دارم سرگ ...

انشاالله گلم توکل بخدا ک مثبت باشی من هیچ علائمی ندارم جز عصر ک زیر شکمم کمی سفت شده بود مثل وقتی پری میشم

اخه من یجا خوندم بعداز لانه گزینی تازه هورمون بالا میره وتو ادرار مشخص میشه

من که همون روز لانه گزینی رفتم مثبت بود با ازمایش خون اما متاسفانه چندروز بعد سقط شد 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه

انشالله بحق علی بارداری عزیز دلم. منم این ماه میخوام این امپولو بزنم . بهم قرص کلومفین داده و همین امپولو . فقط شما چه ساعتی زدی؟ بعد همون شب اقدام داشتی یا فرداش؟

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
انشالله بحق علی بارداری عزیز دلم. منم این ماه میخوام این امپولو بزنم . بهم قرص کلومفین داده و همین ا ...

امپول 8 صبح زدم شبش باید رابطه برقرار میکردم ک شوهرم نبود صبح انجامش دادیم