2777
2789
عنوان

میخوام خودم موهام رنگ کنم ی رنگ قشنگ بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 22 پست

زیتونی ۴, یا ۵, و دودی بخر اگه موهات مشکی هست 

بعد با اکسیدان ۹ درصد 

و واریاسیون دودی و نقره ای و زیتونی 

دودی دو سانت بریز ، زیتونی ۴ سانت و نقره ای هم هر چی دلت خواست رنگ قهوه‌ای خوبی میشه

ممنونم🙏

اسی بار اوله میخای رنگ کنی؟موهات سفیدی داره؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی قهوه ای خوشرنگ میخای کاراملی بگیر با اکسیدان شماره ۲ خیلی قشنگ میشه.اگر تا حالا موهاتو رنگ نکردی و رنگ شیک و فانتزی میخای وی ۲ بزن که میشه بادمجونی یعنی همون شرابی تیره خیلی خوشکله

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اسی بار اوله میخای رنگ کنی؟موهات سفیدی داره؟

نه بار اولم نیس .ولی خوب یک ماهه زایمان کردم موهام بیشتر مشکیع پایینش رنگ داره .سفیدی کم داره تو دید نیس

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
اسی قهوه ای خوشرنگ میخای کاراملی بگیر با اکسیدان شماره ۲ خیلی قشنگ میشه.اگر تا حالا موهاتو رنگ نکردی ...

ممنون .این فانتزی ها زود رنگش نمیره؟

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
ممنون .این فانتزی ها زود رنگش نمیره؟

نه خوبه تا یک ماهی میمونه تقریبا.ولی خیلی رنگ شیکیه این دوتا که گفتم