2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین پیاماشو ببر نشون بده شکایت کن بگو تهدیدم میکنه

میترسم حاضرم بمیرم ولی پا تو این راه نذارم هربار دعوا شده جلو خانواده ها جوری رفتار کرده انگار من مقصرم الانم بریم داداگاه همین کارو میکنه میدونم 

اونوقت هم این دنیا هم اون دنیاتو از دیت میدی  یکم جرئت داشته باش دختر.. چی شد که زندگیتون به ...

هزار بار رفتیم مشاوره برو تاپیک های قبلیم بخون من از سال ۹۷ توی نی نی سایتم هزار راه رفتم درست نشده 

هزار بار رفتیم مشاوره برو تاپیک های قبلیم بخون من از سال ۹۷ توی نی نی سایتم هزار راه رفتم درست نشده& ...

عزیزم خودت افسردگی داری؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مهریت رو اجرا بذار پدرش رو دربیار وظیفشه مهریت رو بده بچه هم مبارک خودش 

اون که نمیتونع نگه داره 

میده مامانش مامانشم خسته میشه اخرش میارش برا خودت

اگر سرزندگیت هم موندی مهریت قسط بندی کن و بگیر ازش

الهی💚  گاهی💛 نگاهی❤
مهریت رو اجرا بذار پدرش رو دربیار وظیفشه مهریت رو بده بچه هم مبارک خودش  اون که نمیتونع نگه دا ...

این آدم حساب بانکیش پر پول یم کیلو گوشت تو یخچال ندلریم بنظرت مهریه میده سر منو بیخ تا بیخ میبره