کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا میآمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازشهای مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط بهت میگم تجربه گر های خودکشی برنامه زندگی پس از زندگی رفتن اونجا جز سختی و عذاب هیچی ندیدن
به خودت بیا
میخوای بری دنیای بدتر از اینجا؟
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چند بار قرص خوردم اون لحظه اونقد دردام سنگین بود که این کارو کردم باورت میشه الان هرچی زور میزنم حتی یادم نمیاد برای چی خوردم میدونی چیو میخوام بهت برسونم اینه هیییچ حال بدی موندگار نیست الان خوشحالم که هستم و برام شده تجربه
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نکن عزیزم بخدا این راهش نیست خواهش میکنم اون دنیای خودت واین دنیای خانواده تو نسوزو راه هست باید پیداش کنی هیچی ارزششو نداره که جونتون بخاطرش ازدست بدی
اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................