2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

1034 بازدید | 34 پست

من و شوهرم ۲ساله ازدواج کردیم اون آدم درون گرایی هست و من به شدت برون گرا اون اصلا صحبت نمیکنه تو خونه هرچی هم من میپرسم با بلی و خیر جواب میده بارها ازش خواستم در مورد صحبت کردن تو رابطه مون تجدید نظر کنه چند بار گفت باشه ولی الان جدیدا میگه نمیتونم میگه من ذاتم رو نمیتونم تغییر بدم الان یه روزه با هم قهریم  یعنی فقط سلام و خداحافظ خیلی ناراحتم و سرم درد میکنه نمیدونم کار درستی کردم یا نه ولی واقعا از رفتارش ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو چرا گیر میدی، زندگیتو به کام دوتا تون تلخ نکن 

هرکسی یه اخلاق هایی داره دیگه 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉