2777
2789

عزیزان من مشکلاتی توی زندگیم دارم که بهم پیوسته ن و اگه قرار به حل شدنش باشه کاملا دومینو وار حل میشن 

۲ شب پیش خواب دیدم ( فراتر از خواب انگار همه چی واقعی بود خیلی واقعی ) و انگار که آب پاکی و ریخته بودن رو دستم و میگفتن ک این مشکلت حل نمیشه منم با تمام وجود گریه میکردم و اشک میریختم و ازونجا دور شدم وارد مکانی شدم ( که در حال حاضر همونجا زندگی میکنم ) و یه تعداد دختر خانومِ خیلی شاد در حال پختن نذری بودن و داشتن دیگ نذری و هم میزدن من با گریه بهشون نزدیک شدم و بهم گفتن فلانی چرا نذر حضرت علی اصغر نمیکنی ؟ برای ایشون شیر کاکائو نذر کن مشکلت حل میشه 

وقتی بیدار شدم اصلا نمیتونستم زمان و مکان و تشخیص بدم و همش تو دلم بود که این نذر و درست کنم 

بنظر شما من باید این نذر و انجام بدم ؟ این میتونه یه نشونه باشه؟ لطفا منو راهنمایی کنید 

محرم سال قبل به حضرت علی اصغر توسل کردم و شیر کاکائو و شیر موز و شیر طالبی نذر کردم بردم شیرخوارگاه برای حاجت روایی درسته حاجت روا نشدم اما بی نهایت حس خوب گرفتم

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمی‌کنم اجباری باشه اما خوبه که اینکارو بکنین 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

گریه یعنی خوشحالی عزیزم ..

و برعکس خوشحالی شادیه ..

میتونی اونی ک تو خوای گفتن رو نذر کنی شاید نشونه اس .. 

یه نذرم من بهت بگم خیلی اعتقاد دارم

ببین من قبل عید خیییلی تو موقعیت سختی افتاده بودم به هر دری میزدم جور نمیشد ... 

بعد نذر کردم ۳ روز صلوات حضرت زهرا رو بفرستم و بعدش خانم فاطمه (ع) حاجتم بده . 

من که شروع کردم به کل حاجتم یادم رفت . ۳ روز ، روزی ۵۱۰ تا صلوات حضرت زهرا رو فرستادم که اینطوری بود 👇

اَللّهُمَّ صَلِّی عَلَی فاطِمَهً وَ اَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَالسِّرِّن مُستَودَعِه فیها بِعَدَده ما اَحاطَ بِهی اِلمُک

بعد یعنی خودمم باورم نمیشد به یک ماه نشده یجوری مشکلم حل شد که خودم متعجب بودم

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
خواب سندیت ندارد. اگه دلت میخواد میتونی نذر کنی اگه حاجت روا شدی محرم شیر کاکائو بدی. ولی بهرحال اجب ...

به عمرم همچین خوابی ندیده بودم خیلی واقعی بود 

ممنون از راهنمایی تون 💚

گریه یعنی خوشحالی عزیزم .. و برعکس خوشحالی شادیه .. میتونی اونی ک تو خوای گفتن رو نذر کنی شاید نشو ...

عزیزم یک دنیا ممنون حتما این کارو هم انجام میدم 😍💚

ان شاءالله همیشه به خوشی و شادی 

حتما انجامش بده فرقی نداره در چه حجم و مقدار. ولی خب دل خودت آروم میشه. هیچ خوابی بدون معنی نیست مطم ...

چقدر امیدوار شدم با حرفاتون

حتما عزیزم انجام میدم 

ممنون از شما مهربون 💚