2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تاپیک قبلم گفتم لباس نوزاد و پتو ..اینا گرون شده برا بچه دومم باید لباسای بچه اولمو استفاده کنم ...

لباس که اشکالی نداره

من آدم بزرگم از لباس نزدیکانم اسنقبال میکنم اگه تمیز و مرتب باشه 

هیچی تاپیک قبلم گفتم لباس نوزاد و پتو ..اینا گرون شده برا بچه دومم باید لباسای بچه اولمو استفاده کنم ...

منم سه تا بچه دارم وقتی خسته میشم درد و دل میکنم می‌گند چرا آوردی؟ ولشون کن اکثر مردم راحت طلب خوش گذران شدند من اطرافم میبینم مردم از بچه کوچیک ومادرش بدشون میاد

بعضیا دیگه شورشو در اوردن 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
حرف بدی نزده. منظور اینه انقد تورم و گرونی شده آدم به خرجش خودش میمونه چه برسه به بچه. منم یکی دارم ...

انفاقا حرف بدی زده نباید تو کاری که بهشون ربط نداره دخالت کنن اینا همون پیرزنای  سبزی  پاک کنن 

فقط مثلا باکلاس شدن 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

منم دوتا بچه اوردم

هر چقدم گرونی میشد بنا به دلایلی باید دومی رو میاوردم

هر چند موافق تک فرزندی ام

در ضمن ناراحت نشو

تا دلت بخاد ادم بیشعور هست که با دهن به دهن دادن فقط شان خودت میاد پایین

بزار اونقد بگن تا خسته بشن

منم سه تا بچه دارم وقتی خسته میشم درد و دل میکنم می‌گند چرا آوردی؟ ولشون کن اکثر مردم راحت طلب خوش گ ...

وا چه مسخزه کسی که عرضه نداره بچه نمیاره به دیگرون چیکار داره که بخواد بدش بیاد 

وا چه مسخزه کسی که عرضه نداره بچه نمیاره به دیگرون چیکار داره که بخواد بدش بیاد 

منظورم اینه که وقتی بچه کوچیک داشته باشی وشیطون هم باشند خونه مادر شوهر یا خواهر یا هرکس بخوای بری زیاد استقبال نمی‌کنند یا مثلاً من مادر شوهرم باهمه عروس هاش تفریح مییره به من خبر نمیده اگرهم ما رفتیم میگه بچه هایش اومدند اذیت کردند خلاصه که زیاد دوست ندارند تو دست و پا شون باشی

منظورم اینه که وقتی بچه کوچیک داشته باشی وشیطون هم باشند خونه مادر شوهر یا خواهر یا هرکس بخوای بری ز ...

خداییش مادر بزرگی که نوه خودشو که از جون و گوشت خودشه نخواد دیگه نمیشه حرفی زد 

ولی بعضی بچه ها تربیتشون افتضاح خرابکارن  کل خونه طرفو میزنن داغون میکنن