2777
2789

میخوام دخترمو بزارم مهد سه سالشه ولی از بیماری میترسم مثه سرخک تبخال و اینا😭😭😭😭

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

دختر من پنج سالشه پارسال چند ماه هم گذاشتمش مهد ولی واقعا مشکل خاصی پیش نیومد بذارش مهد منطقه خوب چون تو تربیت بچه ها خیلی تاثیر داره که کدوم منطقه باشن و اینکه بچه ای که مریض باشه رو مهد نمیارن که 

در کل نگران نباش 

من بیشتر نگران شپش بودم که شکر خدا چیزی نشد

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

دختر من پنج سالشه پارسال چند ماه هم گذاشتمش مهد ولی واقعا مشکل خاصی پیش نیومد بذارش مهد منطقه خوب چو ...

مرسی که جواب دادی دوست عزیزم واقعا خیلی نگرانم مهد دختر منم مرکز شهره و ی جای خوب ولی همش استزس دارم میگم بچه هان لیواناشونو جابجا نکنن غذای دهنی همو نخکرن انقدر نگرانم که خدا میدونه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که جواب دادی دوست عزیزم واقعا خیلی نگرانم مهد دختر منم مرکز شهره و ی جای خوب ولی همش استزس دارم ...

اگه به این چیزا فک کنی نفرست به نظرم چون بچه ها این چیزا رو اصلا رعایت نمیکنن 

من خودم با چشم خودم دیدم غذای همو میخورن لیوان همو برمیدارن

اگه به این چیزا فک کنی نفرست به نظرم چون بچه ها این چیزا رو اصلا رعایت نمیکنن  من خودم با چشم ...

وای خیلی بده من حتی دهنی خودمو به بچه م نمیدم 😔😔😔😔چیکار کنم؟اگه بیخیال کارم بشم و روزی دو سه ساعت ببرمش میتونم پیشش بشینم اونجا و مواظبش باشم؟

میتونم بپرسم جریان امضاتون چیه؟ حس ششم دارین؟

چند بار توی تاپیکای حس ششم شرکت کردم و دوستان خیلی لطف دارن به من هی تگم میکنن نوشتم تگم نکنن

وای خیلی بده من حتی دهنی خودمو به بچه م نمیدم 😔😔😔😔چیکار کنم؟اگه بیخیال کارم بشم و روزی دو سه ساع ...

بع نظر من به خدای بزرگ بسپارش و نگران نباش. تا کی میتونی کنترلش کنی؟ وقتی مدرسه رفت چی؟ 

درضمن مربی های مهد تا جایی که بتونن مراقبت میکنن که همچین اتفاقی نیفته ولی خب ناممکن هم نیست

بع نظر من به خدای بزرگ بسپارش و نگران نباش. تا کی میتونی کنترلش کنی؟ وقتی مدرسه رفت چی؟  درضمن ...

دیگه همین کارو باید کنم چون چاره ی دیگه ای نیست

کارتون چیه؟! به نظرم اگه کارتون خیلی حقوقش یاد نیست خودت بچه اتو بزرگ کنی تا سن ۶ سالگی که بره پیش د ...

شغل خوبیه ولی دلم میسوزه واسه دخترم از اونورم بنظرم مهد واسش لازمه جدا از مسئله کار من...چون خیلی تنهاست