فندقی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 5144 عنوان اون تو چه خبره؟ 110 بازدید | 3 پست سلام مامانا وقتتون بخیر یه سوال دارم من الان تو هفته هفدهم هستم و روزی چند بار حس میکنم زیر دلم هی نبض میزنه که همراه یه درد کوچولوئه (خیلی کم) کسی میدونه چه خبره؟ خطرناکه؟ 1401/02/30 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمداتفایر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1091 نینیه داره تکون میخوره لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
فندقی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 5144 نینیه داره تکون میخوره منم همین فکرو کردم ولی مثل اینکه الان زوده و از هفته بیستم به بعد تکونا شروع میشه ، ممکنه بچه ها متفاوت باشن و دیر و زود داشته باشه حرکت کردنشون؟
خانمداتفایر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1091 منم همین فکرو کردم ولی مثل اینکه الان زوده و از هفته بیستم به بعد تکونا شروع میشه ، ممکنه بچه ها متف ... نه بعضی بچه ها زود تکوناشون شروع میشه بعضیا دیرتر بچه اول من اول ماه چهارم تکوناش شروع شد دخترم هفته بیستم لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ