2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این مدل لباس مجلسی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 43 پست
نه تقریبا لاغرم و قدم هم معمولی هست حدود ۱۶۰ با سایر لباس ۳۶

پس لباسایی بدوز ک قدتو بلندتر نشون بده 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
یه چیز ساده تر بدوز این میخوره لباس خواهره عروس باشع

بعد لباس هم دنباله نداره هم خیلی شلوغ هست هم من بچه کوچیک دارم و سخته دست و پاگیری میشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس لباسایی بدوز ک قدتو بلندتر نشون بده 

چ مدلی مثلا؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
بعد لباس هم دنباله نداره هم خیلی شلوغ هست هم من بچه کوچیک دارم و سخته دست و پاگیری میشه

اره دیگ خودت عزیزم بهتر میدونی حیف الان نتم خیلی ضعیفه وگرنه چنتا لباس خوشگل داشتم تو گوشی برات میفرستادم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
اره دیگ خودت عزیزم بهتر میدونی حیف الان نتم خیلی ضعیفه وگرنه چنتا لباس خوشگل داشتم تو گوشی برات میفر ...

ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم

لباسی که کوتاه تر باشه مثلا تا روی زانو

گفتم لباسام همیشه اینطوری بوده کوتاه و فانتزی یا پف دار میخوام اینبار متفاوت باشم و اینکه میخوام پوشیده باشه ک با بچه راحت باشم

لباسی که کوتاه تر باشه مثلا تا روی زانو

احتمالا هم آخر مجلس زن و مرد باهم باشن میخوام اذیت نشم

گفتم لباسام همیشه اینطوری بوده کوتاه و فانتزی یا پف دار میخوام اینبار متفاوت باشم و اینکه میخوام پوش ...

پس بزن تو نت لباس عروس گریس کلی هم قشنگه هم پوشیده رنگی ک خودت دوس داریو بدوز

پایین آستینشو دوست ندارم، ساده تر بود قشنگتر بود

من مچ دستام خیلی لاغره اتفاقا دنبال چیزی هستم یکم پرتر نشون بده دستام رو و چون لباسای قبلیم یا مچ دار بوده یا آستین پف دار و اینا خواستم اینبار فرق داشته باشه و اینکه وقتی پارچه ساده باشه و دنباله هم حذف کنم دیگه شلوغی آستین به چشم نمیاد بنظرم ولی ممنون از نظرت