2777
2789
عنوان

چطوری میتونم بیمه تکمیلی بشم ؟

2663 بازدید | 16 پست
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم بگه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه کارگر نمایندگی تو شهرتون برید بعد سالی10هزار تومنه که خود کارت خانه کارگر کلی مزایا داره و تخفیف بذای هتل و،استخر و... ما کارت دائمی گرفتیم که 50تومن دادیم واسه5سال بیمه تکمیلی هم شالیانه میگیرن فکر کنم1یا1200باشه واسه یکسال گفتن شرکت بیمه امسال هنوز مشخص نیستش کدومه تو خرداد مشخص میشه
این سوال منم هست! بیمه ی ما مثلا طلایی فرهنگیان هست ولی خیلی چیزا رو بیمه نمیکنه یا سر و تهش رو میزنه یه مقدار ناچیز میده! مثلا هزینه زایمان! تا سقف یک تومن میده! یکی بگه با یک تومن آدم توی خونه هم نمیتونه زایمان کنه! حالا مانیا جون منظورت از خط آخرت چی بود؟ چیزی متوجه نشدم! یعنی اینا هم تا سقف یک تومن میدن؟ من الان برم عضو بشم خرداد منو بیمه میکنن؟ هنوز باردار نیستم ولی تو اقدامم. ممنون میشم پاسخ بدی عزیزم.
خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
حالا واقعی میشه از مزایای دیگه اش هم استفاده کرد؟ مثل مهمانسرا هاش؟ کسی استفاده کرده؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

برای بیمه تکمیلی چند راه  با توجه به شغل ،میزان پرداخت و سن افراد وجود داره(نقل از سایت اختصاصی نمایندگی بیمهwww.lifechance.ir از طریق بیمه عمر و تامین آتیه میتونی بیمه تکمیلی بشی بشرط اینکه مجموع پرداختی (ارزش بازخریدی )بالاتر از دو میلیون تومان در مجموع چندین ماه در طی پرداخت حق بیمه داشته باشی،2-بیمه انفرادی تکمیلی 3-بیمه گروهی درمان  «جهت راهنمایی بیشتر با شماره 09164478345) تماس بگیرید