2821
2789
عنوان

چطور عمل گرا باشیم

212 بازدید | 5 پست

بچه ها میخوام خودم رو تغییر بدم  خیلی تنبلم و کارهامو به آینده موکول میکنم همیشه 

در رابطه با همسر داری و بچه داری انگاری هیچ بلد نیستم میخوام ی تکونی به خودم و زندگیم بدم 

این کاربری دست دو نفر است

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برنامه ریزی ازهمین امروزبشین قشنگ برای زندگیت یه برنامه بنویس چکارکنی وچطورباشی وچه تایمی چه کاری روانجام بدی و...

منظم بودنم خیلی مهمه وتعهدبه برنامه البته

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

برنامه ریزی ازهمین امروزبشین قشنگ برای زندگیت یه برنامه بنویس چکارکنی وچطورباشی وچه تایمی چه کاری رو ...

قبلا زیاد می‌نوشتم اما نصفه ول کردم  نمیدونم چه کنم  که پایبند باشم

این کاربری دست دو نفر است
قبلا زیاد می‌نوشتم اما نصفه ول کردم  نمیدونم چه کنم  که پایبند باشم

خوب برنامه روزانه بنویس دفترای برنامه ریزی رنگی وشکیل هستندکه انگیزه میدم به آدم برنامه کوتاه مدت که بنویسیدبیشتربهش پایبندهستیداگرانجام ندادیدیااهمال کاری کردیدبرای خودتون تنبیه درنظربگیریدمیتونه محروم کردن خودتون ازیک  فعالیتی باشه که دوست دارید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز