2777
2789

سلام من دیروز جواب آزمایشمو بردم پیش دکتر بهم گفت پرولاکتینم ۷۰۰ هست 

نمیدونم چیکار کنم دارو بهم داد ولی میترسم بار اوله اینجوری شدم 

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شرایط ازمایش درست رعایت کرده بودی؟

بله 

همه رو رعایت کردم 

فقط شب قبلش خوابم در حد ۴ ساعت بود

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله  همه رو رعایت کردم  فقط شب قبلش خوابم در حد ۴ ساعت بود

کم خوابی و استرس هم ممکنه نتیجه رو تغییر بده

چ دکتری رفتی؟

برو متخصص غدد اگ نیاز باشه تکرار میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کم خوابی و استرس هم ممکنه نتیجه رو تغییر بده چ دکتری رفتی؟ برو متخصص غدد اگ نیاز باشه تکرار میکنه

رفتم متخصص داخلی

همینجوری الکی چکاپ دادم هر سال چک میکنم 

ولی هورمونی دوسال بود که چک نکرده بودم 

رفتم متخصص داخلی همینجوری الکی چکاپ دادم هر سال چک میکنم  ولی هورمونی دوسال بود که چک نکرده ب ...

ترشح شیر هم داری؟

من ی دوره پرولاکتینم بالابود ترشح شیر هم داشتم دکتر زنان دارو داد ولی غدد ک رفتم ازمایشم تکرار کرد دید خیلی هم بالا نیست و گفت نیاز ب دارو نیست

خودشم خوب شد ولی هر ۳ماه ازمایش برام مینویسه و چک میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ترشح شیر هم داری؟ من ی دوره پرولاکتینم بالابود ترشح شیر هم داشتم دکتر زنان دارو داد ولی غدد ک رفتم ...

نه ترشح ندارم

من هنوز بچه دار هم نشدم

خوب میشی 

اتفاقا پرلاکتین زود کنترول میشه در طی ی ماه 

باید مرتب داروتو بخوری 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
خوب میشی  اتفاقا پرلاکتین زود کنترول میشه در طی ی ماه  باید مرتب داروتو بخوری

ممنون عزیزم