2777
2789
عنوان

وای خدا دندونمممم😭😭😭

133 بازدید | 23 پست

باردارم دو ماه مونده امانمیتونم تحمل کنم حتی نمیتونم تا صبح تحمل کنم. ده بار لیدوکائین زدم چندبار دنتول  زدم میخک زدم استامینوفن خوردم نمک زدم سیر زدم 

اروم نمیشه😩😩😩

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

@مرمری1372  عزیزم چکار کردی برا دندونت؟ من شرایطم خاصه استراحت مطلقیم اینم از دندون دردم 😭😭😭😭

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم بتونی درستش کنی

نمیدونم کدومه و نمیخوام عکس بگیرم😭😭😭

نمیدونم کدومه و نمیخوام عکس بگیرم😭😭😭

اصلا نترس من هم خواهرم ماماست هم از دو تا پزشک پرسیدم هم موقع عکس از اپراتورش وقتی استرسمو دید بهم گفت اصلا به نی نی ضرر نمیرسه چون لباس سربی میپوشیم

البته من سه ماهه دومم که میدونی بهترین موقع واسه رفتن به دندونپزشکه

اما الان که اینقد اذیتی برو پزشک زنانت نامه بگیر که بدونن بارداری واست رعایت کنت برو پیش دندونپزشک

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اصلا نترس من هم خواهرم ماماست هم از دو تا پزشک پرسیدم هم موقع عکس از اپراتورش وقتی استرسمو دید بهم گ ...

عزیزم من هفته 28 هستم هرجا دندانپزشک زنگ میزنم انجام نمیدن دارم جون میدم از درد

لیدوکائین و دنتول هم بدون اجازه پزشک زنان نزن

من دو روز به حد مرگ درد کشیدم حتی بستری شدم بیمارستان تا رفتم جراحی کردم

ببین اگه عفونی بشه عوارضش واسه نی نی بدتره و دیرترهم خوب میشه

فردا صبح برو دکتر

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اصلا نترس من هم خواهرم ماماست هم از دو تا پزشک پرسیدم هم موقع عکس از اپراتورش وقتی استرسمو دید بهم گ ...

دکترم روز جمعه موبایلش رو خاموش میکنه نامه ندارم. امروز عصر احتمالا روشن کنه اما بازم مطمئن نیستم نامه ندارم خیلی درد دارم اصلا نتونستم لحظه ای بخوابم

لیدوکائین و دنتول هم بدون اجازه پزشک زنان نزن من دو روز به حد مرگ درد کشیدم حتی بستری شدم بیمارستان ...

مجبور بودم تمام دیشب لیدو و دنتول بزنم😢واسه نی نی نگرانم هم واسه داروهای دیشب هم واسه درمان دندون خدایا چکار کنم😩😩😭

عزیزم من هفته 28 هستم هرجا دندانپزشک زنگ میزنم انجام نمیدن دارم جون میدم از درد

اخه اگه عفونی بشه چی؟میدونی بخاطر این که نباید تایم زیاد رو کمر دارازبکشی یکی از دلایلش اینه

اما خب نمیدونم چرا اینو میگن من با اینکه جراحی بود دو دقیقه هم طول نکشید

اگه پزشک زنانت نامه بده واست انجام میدن اول از همه باید بری پیش اون

لیدوکائین و دنتول هم بدون اجازه پزشک زنان نزن من دو روز به حد مرگ درد کشیدم حتی بستری شدم بیمارستان ...

چطور تا فردا صبح تحملش کنم. برای شما از چه داروی بیحسی استفاده کرد؟ میگن باید حداقل دوز رو بزنن شما درد رو احساس کردی؟ بعد من هفته28 هستم ازکجا دکتر پیداکنم انجام بده. وقتی انجام نمیدن لابد خطر داره واسه نینیم😢

اخه اگه عفونی بشه چی؟میدونی بخاطر این که نباید تایم زیاد رو کمر دارازبکشی یکی از دلایلش اینه اما خب ...

نیستش تا شنبه. شااااید فرض محال عصر موبایلش رو جواب بده. از درد حتی بچمم تو دلم نا آرومه

دکترم روز جمعه موبایلش رو خاموش میکنه نامه ندارم. امروز عصر احتمالا روشن کنه اما بازم مطمئن نیستم نا ...

منم دو روز پیش صبح داشتم بیهوش میشدم از درد رفتم بیمارستانی ک میدونم اونجا زایمان انجام میده نامه گرفتم ازش  بنظرم ارزش داره برو سر بزن

دیگه هم بی حسی نزن دندونت

وای من با میخک بدتر عفونی میشد دندونم 

خدایی نکرده آبسه میکنه دندونت لااقل برو معاینش کنه دندونپزشک شاید نیاز به کشیدن نداشته باشه

چطور تا فردا صبح تحملش کنم. برای شما از چه داروی بیحسی استفاده کرد؟ میگن باید حداقل دوز رو بزنن شما ...

فک کنم همون بی حسی  که واسه بیمارای قلبی میزنن رو واسه باردارا میزنن نپرسیدم ازش فقط گفت اینجا فرستادنت که خیالت راحت باشه واسه نی نی

اصلا درد حس نکردم

جراحی دندون عقل یکو دویس میگرفت من چون باردار بودم‌ بخاطر همون مواد ۲،۵۰۰ شد چون موادش فرق داره 

چقد من درکت میکنم بخدا ۲روز ن خوابیدم ن غذا خوردم ای کاش خوب بشه دندونت خیلی ناراحت شدم واست چون میدونم چی میگی😞

نیستش تا شنبه. شااااید فرض محال عصر موبایلش رو جواب بده. از درد حتی بچمم تو دلم نا آرومه

☹️ وای اخه ما هرجوری باشیم اونا حس میکنن

آب نمک بزن لااقل عفونت نکنه 

من با سیرو میخک و اینا خیلی دردم بدتر میشد

دقیقا کدوم دندونه؟