2777
2789
عنوان

کسی از امارات (دبی) هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7160 بازدید | 47 پست
مرررسی عزیزم که اومدی چرا دوباره نرفتی؟ از چه طریقی اقامت گرفته بودین عزیزم؟

متاسفانه ازدواج کردم و شوهرم نمیزاشت دیگ،بابام مغازه داشت و از طریق مغازش تونست مارو ببره،ولی داداشم که نزدیک سربازیش بود از طریق تحصیل اومد و الان نزدیک سه چهارساله نیومده ایران

متاسفانه ازدواج کردم و شوهرم نمیزاشت دیگ،بابام مغازه داشت و از طریق مغازش تونست مارو ببره،ولی داداشم ...

چه جالب

عزیزم عرب ها برخوردشون چطور بود با آدم؟ شما تجربه بدی از نژاد پرستی نداشتین؟ من قبلا رفتم بیشتر هندی و پاکستانی دیدم. با چندتا عرب هم برخورد داشتیم که فوق العاده خوش برخورد بودن.

ولی همکار همسرم گفت نژاد پرستن و نگاه بد به زن ایرانی دارن. ترسیدم راستش

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب عزیزم عرب ها برخوردشون چطور بود با آدم؟ شما تجربه بدی از نژاد پرستی نداشتین؟ من قبلا رفتم ب ...

اره،همینجورن به چشم بد بهت نگاه میکنن ولی همشون همینجور نیستن،مثل ایران که همه مردا مثل هم نیستن،برخوردشون عالیه همسایمون عرب بودن اخلاقشون خوب بود،ولی من بیشتر به هندیا حس بد داشتم یجوری نگات میکردن تا عربا😁

آخه این همه جا چرا میخوای بری ی کشور عربی بعدم شما ک ماشالا اوضاعت خوبه  

عزیزم بخاطر کار همسرم. میخواد سرمایه گذاری کنه. موقت چند سال ممکنه بمونیم.

درآمد خیلی بالاست در امارات اگه مسیرو درست پیش بری و همین‌طور مسافت خیلی نزدیکش به ایران یه آپشنه.

البته تا چند سال دیگه اسپانیا اقامت میگیریم از طریق خرید ملک یا خودحمایتی. من فقط اسپانیا رو دوست دارم برای زندگی.

دبی هم برای سکونت موقت می‌پسندم. دوبار که توریستی رفتم خیلی خوب بود. فوق العاده شهر آروم و تمیز و لوکسی بود 

عزیزم بخاطر کار همسرم. میخواد سرمایه گذاری کنه. موقت چند سال ممکنه بمونیم.  درآمد خیلی بالاست ...

انشاالله موفق باشی عزیزم

مدرسه بچه تو میخوای چکار کنی؟اونم خارج

من خودم شاغلم اصلا نمیرسم به کار های بچه و زندگیم

همیشه تو اینجور تاپیکا یسری هستن که الکی نمک میریزن 

دقیقا عزیزم. حرفای غیرمنطقی و بیخود میزنن. منم خیلی خویشتن داری میکنم جوابشونو ندم. مسخره ها

انشاالله موفق باشی عزیزم مدرسه بچه تو میخوای چکار کنی؟اونم خارج من خودم شاغلم اصلا نمیرسم به کار ه ...

ممنون عزیزم. به همچنین

امسال پیش دبستانی میره. فعلا همین ایران اسمشو میخوام بنویسم تا ببینم اصلا برناممون چی میشه. زبان انگلیسی هم بلده خوشبختانه. اگه بریم مشکلی بابت زبان نداره.

شوهرم مقیم اونجان ولی ما فقط عید نوروز می یم ،دیگه الان هوا گرمه از برج ۸تا ۱خوب تابسون هوا وحشتناک ...

مرسی اومدی عزیزم.

بازم من گرما رو بهتر از سرما میتونم تحمل کنم. تو سرما خیلی اذیت میشم. تابستون روسیه رفتم انقد سخت گذشت بهم.

شما اونجا زندگی هم کردی؟ راضی هستین کلا؟ مزایا و معایبشو بگید بی زحمت

اونجا هزینه مدارس خیلی زیاد ما بخاطر همین نمیتونیم بریم ولی امکاناتش خوب ولی کلان عمان بهتر دبی  ...

دقیقا داشتم سرچ میکردم هزینه مدارس زیاد بود. تا ۳۰۰ میلیون. ولی همسرم میگه بیزینسم انشالله خوب جواب میده و بابت هزینه های زندگی مشکلی نخواهیم داشت.