2777
2789
عنوان

دخترم آبرومو می بره 😭😭

1238 بازدید | 39 پست

دیگه نزدیک 6 سالشه، چون تک فرزند هم بوده تقریبا بهش زیاد رسیدیم از لحاظ خرید و اینا 

اما انگار سیرمونی و بدتر از اون هر جا که میریم یه چیزی می خواد اون قدر هندی بازی در میاره که هر کی ندونه فکر می کنه اینو واسش هیچی نمی خریم 

من نمی دونم چرا این قدر احساس کمبود داره در حالی که به نظرم نسبت بچه های دیگه بیشتر بهش رسیدگی شده 

همون زیاد رسیدگی کردید اینجوری شده 

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه پرتوقع شده

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

چون زیاد بهش رسیدین

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

سرش داد زدی؟

تنها بوده؟  (مثلا والدین کارمند باشن و ایشون پیش کسی باشه) 

در یک گویش محلی به زنان باردار  دو جان میگویند ، دو جان شدن را برای تمامی زنان سرزمینم آرزومندم