2777
2789
عنوان

دوست پسرم بعد ۱ ماه انفالوم کرد

999 بازدید | 21 پست

داستان از این قراره ک همکارمه و من احساس کردم تو این رابطه هیچ توجه ای نسبت به من نداره گفتم دوستم نداری اونم گفت نه اینطور نیست منتهی من سردرد دارم نمیخوام بحث کنم فردا اومد سرکار خیلی خوشحالو اینا خلاصه ن اون حرف زد دیگه ن من سرکارم مودی یه بار ناراحتم می‌کنه با حرفاش یه بار کل کل و فلان تا امروز اذیتم کرد با مسخره کردناش بعد من یه فیلم با اهنگ شدی واسم یادش بخیر واسم مهم نیس حال دلت گذاشتم فک کنم بهش برخورد انفالوم کرد 🤦چکار کنم لازمه پی ام بدم ک منظورم تو نبودی و اینا ؟یا ولش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده اینو بهت میگم ولی بهتره کلا سمتش نری اینقدر سرد بودن طبیعی نیست ادمای عاشق و علاقه مند تا این اندازه بی مهری نمی کنن.خوب دور و برتو نگاه کن سرکار شاید یکی دیگه باهاشه حالا باز خودت بهتر میدونی 

پسری ک بعد اینکه ازش بپرسی دوسم نداری بگه ن اینطور نیست و من سردرد دارم نمیخوام بحث کنم دوست نداره 

از من گفتن 

تو خودت یکیو دوس داشته باشی هپچین چیزی بگه چ جوری رفتار میکنی؟اصلا مثل این پسره رفتار نمیکنی صددرصد

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
چرا شخصیتو آوردم پایین ؟چون استوری گذاشتم ؟

نه برای قبلش میگم...که  برای همچین آدمی خرج کردی خودت رو...وقتی اونطوری یهویی رفت و تحقیرت کرد ...

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭