داستان از این قراره ک همکارمه و من احساس کردم تو این رابطه هیچ توجه ای نسبت به من نداره گفتم دوستم نداری اونم گفت نه اینطور نیست منتهی من سردرد دارم نمیخوام بحث کنم فردا اومد سرکار خیلی خوشحالو اینا خلاصه ن اون حرف زد دیگه ن من سرکارم مودی یه بار ناراحتم میکنه با حرفاش یه بار کل کل و فلان تا امروز اذیتم کرد با مسخره کردناش بعد من یه فیلم با اهنگ شدی واسم یادش بخیر واسم مهم نیس حال دلت گذاشتم فک کنم بهش برخورد انفالوم کرد 🤦چکار کنم لازمه پی ام بدم ک منظورم تو نبودی و اینا ؟یا ولش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرمنده اینو بهت میگم ولی بهتره کلا سمتش نری اینقدر سرد بودن طبیعی نیست ادمای عاشق و علاقه مند تا این اندازه بی مهری نمی کنن.خوب دور و برتو نگاه کن سرکار شاید یکی دیگه باهاشه حالا باز خودت بهتر میدونی