2777
2789

مامان من هییییییچ منظوری نداشت

کارداداشمم میدونم اشتباه بود

و اینکه زنداداشم تازه زایمان نکرده برادر زاده م نزدیک یک سالشه

پست قبلیم توضیح دادم

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید پست بعدی ماجراش طولانیه

اوک

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دیگه تو سن و سالی که آدم عروس داره باید حرف دهنش رو مزه کنه،خدا وکیلی حرف بدی زده،باعث بحث و دعوای زن و شوهر هم که شده،تخم کینه رشد کرده رفته بالا دیگه تو این مدت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خوندم 

واقعا عروستون خیلی شخصیت مزخرفی داره که باعث شده این آشوب درست بشه 

مادرت یه حرفی زده که منظوری هم نداشته 

اینجاهم نی نی سایته همه عروسها و خونواده هاشون خوبن اصلا عروس فرشته روی زمینه مبرا از هر بدی 

همیشه و تحت هر شرایطی خونواده شوهر مقصرن 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

ببین قبول دارم مامانت حرف خوبی نزده با اینکه بی منظورم بوده حرفش ولی خب عروستون بد برداشت کرده تقصیریم نداره منم بودم بهم برمیخورد ولی دیگه اینجوری نمیکردم که دعوا درس شه برادرتونم پیاز داغشو زیاد کرده دیگه چرا کتک کاری آخه

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
خوندم  واقعا عروستون خیلی شخصیت مزخرفی داره که باعث شده این آشوب درست بشه  مادرت یه حرفی ...

اره بخدا همینه

خیلی ها میگن مادرت نباید میگفت وفلان

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
اره بخدا همینه خیلی ها میگن مادرت نباید میگفت وفلان

همه ما تو هر سن و سالی ممکنه بدون سنجیدن کلام یه حرفی بزنیم 

عروستون بهش برخورده میتونست بعدا بگه مامان فلان حرفو زدی ناراحت شدم تهش میشد رفع کدورت 

رفتار نادرستش باعث جنجال شده 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...