2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب هفته ۳۲ بارداری

6776 بازدید | 76 پست

سلام بچه ها من هفته ۳۲ کیسه آبم پاره شد و چند روز بعد از زایمان میوه دلمو از دست دادم 😭😭😭توروخدا بیایید بگید اگه شرایط مشابه داشتین بارداری بعدیتون چه کارایی کردین. 

دهانه رحمم بسته بود فقط کیسه آبه لعنتی😭😭😭

در اسرع وقت حکمتت رو نشونم بده. برام نه دین موند نه دنیا

عفونت درمان نشده داشتی؟ 

کاش همهههه آمپول ریه میزدن تو بارداری که هر اتفاقی افتاد بچون اینطوری پر پر نشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزمخیلی ناراحت شدم😔 انشالله به زودی زود دامنت سبز بشه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

عزیز دلم خدا بهت صبر بده راضی به رضای خدا باش مامان من تو دو ماهگی داداشم رو از دست داد میان دنیا خیلی سخت تره ولی الان دو تا بچه بزرگ داره و فراموش کرده دیگه میخوام بهت بگم که میگذره خاطره تلخش میمونه ولی میگذره..شما بار بعد حتما بتامتازون بزن مولتی ویتامین خارجی بخور پیش دکتر خوب برو ایشللا دامنت سبز میشه 

خیلی ناراحت شدم😔

من هفته ۳۵ تقریبا در دوبارداری م کیسه ابم پاره شد بچه ها سالمن فقط برا ۳هفته آخه خیلی ناراحت کنندس 

چند روز موند بعد فوت شد؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عفونت درمان نشده داشتی؟  کاش همهههه آمپول ریه میزدن تو بارداری که هر اتفاقی افتاد بچون اینطوری ...

اسفند عفونت داشتم که رفع شد 

اتفاق تو فروردین افتاد نمیدونم یعنی بعد یکماه دوباره عفونت گرفتم؟ 

عفونت درمان نشده داشتی؟  کاش همهههه آمپول ریه میزدن تو بارداری که هر اتفاقی افتاد بچون اینطوری ...

امپول بارداری رو طی دو مرحله بعد از پارگی کیسه بهم زدن و بچه عالی بدنیا اومد دکترم راضی بود بعد از یکهفته تو ان ای سیو از دست رفت. سه روز بود که داشتن شیرمو بهش میدادن.😭😭😭

عزیزم چقدر سخت ..  خدا بهت صبر بده 🙏🙏🙏😔  به بیمارستان نرسیدی؟ چرا نموند؟

رسیدم زایمانم کردم یکهفته بعد تو بیمارستان پر کشید رفت😭

عزیز دلم خدا بهت صبر بده راضی به رضای خدا باش مامان من تو دو ماهگی داداشم رو از دست داد میان دنیا خی ...

دکتر خوب بود مولتی ویتامین میخوردم. شوهرم با بچه حال نمیکنه برعکس‌من. چقد ضایع شدم جلو همه. همه میگفتن مخارج بالاست اما من خودمو ب خدا سپرده بودم قربونش برم جوابمو اینطوری داد. الان یه مرده متحرکم.