2777
2789
عنوان

شوهرم منو بلاک کرده

469 بازدید | 33 پست

یه دعوای خیلی بد داشتیم سر اینکه با خونوادش رفته بود مسافرت

بعدش من به پدرش پیام دادم که من طلاقمو از پسرت میگیرم و شما ظالم و خودخواه هستین

امروز بعد از چندروز زنگ زدم که بهش بگم بیا بریم پیش مشاور

که دیدم بلاکم

چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت تهدید کاری که قصد انجامش ندارین رو نکنین چون فقط خودتون بی ارزش میشین. اگه قصد جدا شدن نداری ...

میخوام برم پیش مشاور

هنوز مطمین نیستم طلاق بگیرم یا نه

هیچ وقت اینجوری جلو خانواده اش جبهه نگیر

وقتی برگشت تو ی فرصت خوب بگو

مرد خوبم خیلی بهم سخت گذشت بدون من رفتی... 

من که غیر تو.... تکیه گاه دیگه ندارم

تو مرد خونه منی

نزار دشمن شاد بشی

وقتی میتونی راحت مخش بزنی

نباید.... 

عزیزم من الان چند ساله شوهرم بلاکم کرده؛ یه موقع کاری داشته باشم به بچم میگم بهش زنگ بزنه؛ بعدم یه مسافرت با خانوادش رفته؛ جرم که نکرده؛ شوهر من هر هفته با دوستاش میره مسافرت؛ آدم سر هرچیزی که اسم طلاقو نمیاره

شما شوهرت با خانوادش بره مسافرت واکنش نشون نمیدی؟از رو کنجکاوی پرسیدما چون من قطع رابطه بودم شوهرم خ ...

نگفت کار شوهرش و خانوادش بد نبوده . صد درصد اشتباه هست ولی خب نباید ری اکشنی انجام بدی  و حرفی بزنی که دلت نمیخواد اینجوری دیگه اصلا حرفشو نمیخونن میگن فقط الکی میگه. 

چیزی که بهش رسیدم،مردای ایرانی کاااامل رو خونواداشون حساسن،یعنی ی کار اشتباه انجام بدی، برای اونا دنیا به آخر میرسه،توهم براشون تموم میشی..میدونم این رفتارشون کاملا اشتباهه ولی کسی بخاد زندگیشو بکنه باید با این ویژگیشون بسازه..خوده شوهرمن،من حق ندارم حتی ی اعتراض کوچیک درقبال اذیتای خونوادش بکنم چه بازبون خوش چه با دعوا