2777
2789
عنوان

عقد و نامزدی

245 بازدید | 11 پست

دوستان نامزدی یعنی دو نفر با هم آشنا میشن و یه مدت با هم هستن حالا میتونن یه صیغه ی محرمیت هم بخونن البته زیر نظر خانواده و بعد از خاستگاری رسمی . عقد یعنی صیغه دائم که زن و شوهر حساب میشن .

حالا چرا اینو دارم میگم؟

چون یه سریا اینجا عقد هستن و راهنمایی میخوان و میگن نامزدم . خب بقیه که دارن راهنمایی میکنن ممکنه اشتباه راهنمایی کنن.

مثلا کسی که نامزد هست میتونه راحت تر جدا بشه یا مشاوره بره ولی کسی که عقد هست مراحل سازش با همسر یا جدایی پیچیده تر هست .

پس موقعی که دارین مینویسین دقت کنید تا بقیه اشتباهی راهنمایی نکنن.🙏

عه باش

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل نوشته که هردو تاش درسته به دوران بعد از عقد هم میگن نامزدی

آخه نامزدی برای شناخته اگر عقد برای دوران شناخت باشه که دو طرف هم رو نخوان مهر طلاق میخوره تو شناسنامه که .

آخه نامزدی برای شناخته اگر عقد برای دوران شناخت باشه که دو طرف هم رو نخوان مهر طلاق میخوره تو شناسنا ...

منم کاملا موافق حرف شمام بعد عقد زنو شوهر رسمی همن.... 

دبگه نباید بگن نامزدم. 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آخه نامزدی برای شناخته اگر عقد برای دوران شناخت باشه که دو طرف هم رو نخوان مهر طلاق میخوره تو شناسنا ...

پس اگه اینجور باشه دوس پسر دوس دختر هم نامزدن؟چون دارن همو میشناسن

پس اگه اینجور باشه دوس پسر دوس دختر هم نامزدن؟چون دارن همو میشناسن

نه چون خانواده ها اطلاعی ندارن ،  خانواده ها باید با هم آشنا بشن و همدیگر رو تایید کنن بعدش پسر و دختر شروع کنن به شناخت هم که اون دوران میشه نامزدی .

همون دوست پسر دوست دختر زیر نظر خانواده 😅 

نه چون خانواده ها اطلاعی ندارن ،  خانواده ها باید با هم آشنا بشن و همدیگر رو تایید کنن بعدش پسر ...

خیلیا هستن دوستن و خانواده ها مطلعن ولی هیچ خواستگاری صورت نگرفته و انگشتری هم داده نشده 

خیلیا هستن دوستن و خانواده ها مطلعن ولی هیچ خواستگاری صورت نگرفته و انگشتری هم داده نشده 

خب خودتون که میگین دوست هستن . پسر وقتی جرعت کنه بیاد جلو و خانواده ها سعی کنن هم رو بشناسن و در حین شناخت به فکر این باشن که کم کم پولاشون رو برای زندگی مشترک جمع کنن میشه دوران نامزدی دیگه .

من میگم موقعی که دارن مشکلشون رو میگن نگن نامزدی چون یه سریا میگن خب جدا شو ولی نمیدونن اون خانم عقد هست و به همین راحتی نمیشه جدا شد . منظورم اینه

خب خودتون که میگین دوست هستن . پسر وقتی جرعت کنه بیاد جلو و خانواده ها سعی کنن هم رو بشناسن و در حین ...

چرا نمیشه جدا شد؟

اتفاقا میشه جدا شد و اونم مُهر مزخرف هم چیز خاصی نیست

فوقش مهرشو میبخشه و طلاق میگیرن

چرا نمیشه جدا شد؟ اتفاقا میشه جدا شد و اونم مُهر مزخرف هم چیز خاصی نیست فوقش مهرشو میبخشه و طلاق م ...

اره تو فرهنگ من و شما  اون مهر مضخرف چیزی نیست ولی من اینجا که پیام ها رو میخونم میبینم طرف حتی صیغه دائم هم نکرده باباش میگه ما آبرو داریم دیگه تا آخرش باید بریم .حرف من اینه حالا که شرایط جدایی براشون ناممکن هست موقع راهنمایی بگن که عقدن تا ما هم نسبت به فرهنگ شون و شرایطشون راهنماییشون کنیم .

تو شهر ما به گسایی که عقد هستن میگن نامزد ، دیگه بستگی به فرهنگ منطقه شون داره بهتره خودشون بگن عقد کردن یا نه

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️