2777
2789
عنوان

کنترل کنید خودتونو

317 بازدید | 16 پست

من چند ماه بود بخاطر کنکورم سایت نیومده بودم..قصدم نداشتم تا بعد کنکور بیام

ولی ی چیزی دیدم تو تلگرام ک نتونستم نیام

خداوکیلی مزخرف ترین تجربه هاتونو تو سایت نزارید...دیگران علاقه ای ب تخت خواب شما ندارن...شرف سایتو بردن بعضی کاربرا...حالم ب هم خورد...

همه دارن مسخرمون میکنن

از عمد درست سانسور نکردم تا ببینید ببینید چیا گفتن تو سایت...بی جنبه بازی درنیارید تاپیکو بترکونید..دست بردارید از این چرتو پرتا

قصاوت با خودتون

خیلییییییی قدیمیه خیلیییی

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدبار اینجا شات سرچ گوگلو دیدم با همین عنوانین پاکم نمیشه 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

حالا شما خودتو کنترل کن اعصابت خودتو بهم نریز

این تاپیکا معمولا میترکن 

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤