r______h مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 161 عنوان کسی هست ای یو ای کرده باشه 63 بازدید | 4 پست سلام من دیروز ای یو ای شدم کسی هست ای یو ای کرده باشه؟و مثبت شده باشه؟؟؟ 1401/02/29 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91507 ان شالله خیره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
r______h مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 161 من دیروز انجام دادم .بار اول گفتن اسپرم همسرت کمه دوباره باید آزمایش بده و باهم آزمایش کنیم کسی بوده اینجوری شده باشه
r______h مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 161 اگر کسی هست بیاد اینجا تا با هم منتظر جواب آزمایش باشیم