2777
2789
عنوان

کیا پیش د.ع.ا نویس میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 83 پست
من دیروز نهاوند رفتم تهران سراغ ندارم

ببین اگه خوب بود و نتیجه گرفتی میشه به منم بگی لطفا.

من کرجم,دقییییقا مشلم مثل مشکل شما.اگه خو باشه از کرج برم تا نهاوند.

به شما گفت طلسمت کردن یا چی?

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
عزیزم میشه بگی بمن بده عجله هم ندارم

پیام بده تو خصوصی تا شمارشو برات بفرستم

درخواست دوستی بده فردا شمارشو از مامانم میگیرم میفرستم برات. فقط فردا حتما پیام بدی که یادم نره

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مشکل سردی و دعوا و قهر و...بین زنو شوهر باشه اگه غسل اُوِیس قرنی رو انجام بدید به نیت عزیز ...

اینو شنیدم باید ۱۱ بار یا جامع هم بگی وقت غسل

چیز دیگه هم بلدی برا همین مشکلی که گفتی 

خدا خیرت بده میشه برام یه کوچولو دعا کنی 

روسیاهم پیش خدا حس میکنم صدام بالا نمیره

برات ۱۰ تا صلوات میفرستم

اصلا ربطی به کارش ندارن اینا بهشون میگن علوم غریبه خیلی وقتا هم درست میشه مشکل علوم غریبه پیامبر حتی ...

اخ ما همیشه وقتی بچه زیاد گریه کنه یا بیقرار باش پیش یه سید براش دعا میگیریم به چشم تبرک به دعا نگا میکنیم..

برای همین پرسیدم 

خدایا آرزوهای مادردستان توست پس آن ها رابراورده کن 🍃🍃
هیچی مشکلم حل شد بعدش یکی از عزیزترین کسان مریضی حاد گرفت خودم مریضی گرفتم کلی مشکل اومد تو زندگیم ه ...

میگه دعا نویس قول صددرصد داده کاری میکنم بهم برسین 

کلی دعا داده که ابشو بریزن تو غذای پدر مادرشون 

اصلا یه وضعی گوش نمیده به حرفام

والا گفت دعا داری یه سری داد ک انجام بدم ولی اگه اوکی بود خبرت میکنم

خدا خیرت بده.ایشالا مشکلت زود حل بشه عزیزم🌹

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
من دو سال قبل از یه کانال تلگرام الآن فکر کنم طلسمات سید ابورحمان باشه نزدیک یک میلیون عضو داره ببین ...

لینک یا شماره تلفنشو داری؟؟؟

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
اینو شنیدم باید ۱۱ بار یا جامع هم بگی وقت غسل چیز دیگه هم بلدی برا همین مشکلی که گفتی  خدا خی ...

..عزیزم چرا حس میکنی صدات بالا نمیره..همین خودش اشتباهه از ته دل از خدا بخاه..غیرممکنه صداتو نشنوه..برات دعا کردم ان شاالله حاجت روا میشی

هیچی مشکلم حل شد بعدش یکی از عزیزترین کسان مریضی حاد گرفت خودم مریضی گرفتم کلی مشکل اومد تو زندگیم ه ...

وی چقد ترسناک

ماهم برا ازدواج داییم گرفتیم 

ی کشور دیگه نامرد کرد الان 3 ساله نمیتونه عروس شو ببره هر کاری میکنه ب بن بست میخوره

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.