2777
2789
عنوان

خون ریزی زیاد در پریودی

303 بازدید | 10 پست

سلام دوستان این درسته که اگر در زمان پریودی خونریزی زیاد باشه شخص لاغر میشه البته من لاغر نیستم و خونریزیم متوسطه ولی موقعی که پریود میشم روز اول و دوم زیاده بعد متوسط  چی بخورم کم خون نشم این مواقع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اینجور پستا رو نزارید

بابا برین دکتر

یعنی چی اخه

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
قرص آهن در زمان پریودی ؟

بله 

من کلا  بک ماه هرروز خوردم  از روز اول پریودی  

خیلی بهتر شدم قبلا  تو پربودی  سردرد میشدم  از نشانه های کم خونی بود

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بله  من کلا  بک ماه هرروز خوردم  از روز اول پریودی   خیلی بهتر شدم قبلا ...

وای عزیزم این کارو نکن من پیش پزشک های مختلفی رفتم و گفتن در زمان پریودی نباید قرص اهن خورد چون خونریزی زیاد میشه چون برام این اتفاق افتاد و رفتم دکتر علتش همین بود و باید موقعی که پاک شدی ۱۵ روزش رو بخوری تا پریود بعدی

وای عزیزم این کارو نکن من پیش پزشک های مختلفی رفتم و گفتن در زمان پریودی نباید قرص اهن خورد چون خونر ...

اوکی

اخه من شیر هم میدم دیکه خیلی ضعیف  شده ام 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم