سلام دوستان این درسته که اگر در زمان پریودی خونریزی زیاد باشه شخص لاغر میشه البته من لاغر نیستم و خونریزیم متوسطه ولی موقعی که پریود میشم روز اول و دوم زیاده بعد متوسط چی بخورم کم خون نشم این مواقع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشیبعضی وقت ها حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشههر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
بله من کلا بک ماه هرروز خوردم از روز اول پریودی خیلی بهتر شدم قبلا ...
وای عزیزم این کارو نکن من پیش پزشک های مختلفی رفتم و گفتن در زمان پریودی نباید قرص اهن خورد چون خونریزی زیاد میشه چون برام این اتفاق افتاد و رفتم دکتر علتش همین بود و باید موقعی که پاک شدی ۱۵ روزش رو بخوری تا پریود بعدی