2777
2789

خانومای نی نی سایتی دیدین بعضیا چقدددر لوند و با ناز  و سیاست زنونه رفتار میکنن چه با شوشو چه با خونوادش و اینها .یجوری صحبت میکنن و رفتار میکنن همه تو دستشون مثل موم میشن . 

کسایی که بلدن میشه ب منم یاد بدییییین؟؟؟

اخه بعضیا کلا استادن تو این چیزا تو خونشونه انگار 🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشوه خرکی ندارم لوندی الکیم ندارم ولی شوهرتو دستمم عین اسلایمه هی شُره میکنه میریزه😅

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن

چرا انقدر زندگی رو سخت میکنید برای خودتون

خودتون باشید لطفا خودتون بودن مگه چشه چرا باید بخاطر اینکه دیگران رو تحت تاثیر قرار بدین مدام نقش کسی و چیزی که نیستید بازی کنید یا ادا در بیارید البته قصد جسارت به شما و کسی رو ندارم

همیشه ادب رو رعایت کنید و احترام بزنید همین 🌸

چون گفتی شوشو از تاپیک میرم

وای منم چقد. از شوشو گفتن بدم میاد😑😑😑😑😑

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
شوشو=شاشو🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

بنظرم ذاتیِ

اگر بخوای اداشو دربیاری خیلی گوشت تلخ میشی

منم اصلا بلد نیستم و بخوام ناز کنم عشوه خرکی میشه متاسفانه 🥺

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
بنظرم ذاتیِ اگر بخوای اداشو دربیاری خیلی گوشت تلخ میشی منم اصلا بلد نیستم و بخوام ناز کنم عشوه ...

بحث ادا نیست بعضیا رو ادم میبینه چقدررر با سیاستن و در عین حال خانومانه و تو دل برو ،نه اونجوری ضایع