2777
2789
عنوان

سلام فرمانده 😍😍😍😍😍😍😍 مخالف ها تشریف نیارید لطفااا🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 71 پست
یعنی خدا هوای اون بچه ای که برای امام زمان گریه می‌کنه داره ولی برای کودک دیگه نه این چه استدلالی هس ...

خب شما کجای صحبت من این رو خوندید که هوای بچه دیگه رو نداره؟

اخه این چه برداشتیه؟!

این گریه ، 

اصلا جنبه منفی نداره!

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما ایشون فرمودن که کسانی که مخالف هستن تشریف نیارن لطفا دلشونو نشکنید

اگر تاپیک های مطابق میل خودشون بود،ما صحبتی میکردیم گروه گروه بلعیده شده بودیم

محتملا در نهایت هم نی نی یار تگ میکردن  

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

چی بهتر از داشتن همچین پسری؟🤩🤩

همیشه از خدا نسلی خواستم که خادم امام حسین و سرباز امام زمان باشن...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ایران خاک دلیران رو میگید؟ یه کلیپ بود چند تا پسر بچه پرچم به دست میدویدن اون رو به خاطر دارم

اره عزیزم همونو میگم قشنگ نیست به نظرت؟

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
نشنیدم حتمااا سرچ میکنم پیداش میکنم ممنون که گفتی

اره عزیزم اونم خیلی قشنگه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
خب شما کجای صحبت من این رو خوندید که هوای بچه دیگه رو نداره؟ اخه این چه برداشتیه؟! این گریه ،  ...

فکر میکنم یه دور دیگه خودت باید پست خودت رو نگاه کنی عزیزم تو روانشناسی کودک گفته شده که نباید عقاید رو به زور به بچه تحمیل کرد اونم اونجوری که این طفلک گریه اش گرفته اپل باید به بچه هامون خدا دوستی مهربونیت یاد بدیم نه گریه اون بچه چی از امام زمان میدونه؟ تعریفش چیه ؟  الآنم دوست ندارم ادامه بدم لطفا ریپلای نکنید 

اره عزیزم همونو میگم قشنگ نیست به نظرت؟

اون هم عالیه

ولی

سلام فرمانده یه چیز دیگست  

در کل این چنین سرود هایی که توسط بچه ها خونده میشه پر از احساس مثبت هستن

سلام فرمانده کنسرت ۴۰ هزار نفری داشته   

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

همین که به جای آهنگ های ساسی مانکن این سرود رو زبون مردمه ده هیچ جلوییم دختر من 4سالشه اصلا هم این سرود رو براش تکرار نذاشتم تا یاد بگیره ازبس خودش دوست داره تو بازی هاش زمزمه اش سلام فرمانده اس 

🥰😍
من برای اولین بار دخترم بهم گفت مامان خدا خیلی بده من دوسش ندارم واقعا تعجب کردم چون کلا حرفی چیزی ...

عزیییزم حتمااا کتاب بخون تحقیق کن بعد جواب بچه رو بدهخیلییی چیزا تو بچگی ثبت میشن توی وجود بچه خیلییییی باید دقت کنی چه حرفی بزنی چه حرفی نزنی بچه ها فوق العاده باهوش و با درکن حتی شده با مشاور صحبت کن بعد جوابشو بده

فداش بشم گل پسرو

ان شالله که از سربازای اصلی اقا امام زمانه😍 احسنت به این تربیت 

عاقبت بخیر بشه مامان مهربون😍😍🤩🥰

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚