2777
2789

چقدررررر شعر خواندن این بچه ها به دل میشینه😍😍😍😍

من خیلییی باور نمی‌کردم بچه ای برای این مسائل گریه کنه 

تا این که پسر خودم چند ماه پیش داشت شعر بچه شیعه

رو تمرین می‌کرد 6سالشه گفت مامان چرا حضرت مهدی نمیاد 

گفتم تو باید دعا کنی تا بیاد🤗 

چشماش پر از اشک شد🥺🥺🥺 

گفت من خیلییی میگم ولی نمیاد آخه دلم میخوادش‌‌  🥺🥺🥺

به زبون خودش یعنی دلتنگم 

بعدشم بغضش ترکید 😢😢😢

کااااش ما هم ذره ای از شوق واقعیه  این بچه ها رو برای فرج داشتیم😔😔😔😔😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دل بچه ها پاکه 😢😢🥺🥺

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ای ننه قربونششششش😍🥺

الهی که خدا به دل پاک بچه ها نگاه کنه و زودتر منجی عزیزمون رو بفرسته🌺

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

خدا حفظش کنه برات حتما خیلی راجب این مسایل برای بچت توضیح میدی❤️

بچه های من واقعا چیزی از این چیزا نمیدونن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

یه حس خیلی خوبی رو القا میکنه این سرود

انگار دل آدم قرص میشه

خیلی به دل من میشینه

خدا حافظ پسر شما و امثالشون بشه با این قلب های پاکشون  

خدا حافظ شماهم باشه با تربیت زیباتون   

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

خیلی قشنگه دوسش دارم منم یه بار تاپیک زدم در موردش بعضیا چه چیزها که نگفتن😑😑😑

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن