2777
2789
عنوان

خواب و کابوس تکراری مریضم کرده

204 بازدید | 10 پست

تقریبا چندین هفتست تا چشمام رو میبندم که بخوابم ؛ خواب یک آقایی رو میبینم که توی سال های دور میشناختمش 

اما موضوع اینجاست که هر بار یک داستان طولانی رو باهاش خواب میبینم یک بار میبینم دارم بهش آب میدم یک بار میبینم داریم باهم توی یک ظرف غذا میخوریم یک بار میبینم ازدواج کردیم و هزاران تا چیز دیگه که نوشتنش یک شاهنامه میشه 

دوستان کسی دلیلش رو میدونه ؟ تعبیر خاصی داره ؟ 

اع چقد جالب منم هر شب یکیو میبینم ... البته اون فرد ی کارایی کرده... طلسم و.. توضیحشم تو تاپیک یکی به اخرمه 

اسی جان من خواب راحت ندارم گاهی حتی خوابای وحشتناکم میبینم در حدی که نمتونم تکون بخورم از جام... امیدوارم حل شه مشکلاتمان

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب به نظر من فقط یه تصویر ناواضح ولی مرتبط با ناخودآگاهه

منم معمولا خوابای تکراری میبینم و الان دیگه دستم اومده چه شرایطی باعث دیدنشون میشه...مثل استرس یا ناامیدی یا نیاز به محبت یا ترس یا خوشحالی 

난 물만난 물고기 soak up the music
اع چقد جالب منم هر شب یکیو میبینم ... البته اون فرد ی کارایی کرده... طلسم و.. توضیحشم تو تاپیک یکی ب ...

جدی میگی؟ درک میکنم چی میگی من هر بار بیدار میشم همش توی فکرم اصلا پرت میشم به یک دنیای دیگه 

امیدوارم مشکلتون حل بشه خیلی ناراحت شدم 🌹🌹🌹

خواب به نظر من فقط یه تصویر ناواضح ولی مرتبط با ناخودآگاهه منم معمولا خوابای تکراری میبینم و الان د ...

درسته شاید ذهنم دنبال راه فرار هست ؛ متاسفانه انقدر واقعی هست که انگار داره توی زندگی اتفاق میفته 

جدی میگی؟ درک میکنم چی میگی من هر بار بیدار میشم همش توی فکرم اصلا پرت میشم به یک دنیای دیگه  ...

اره بخدا دقیقا تک تک حرفاتونو لمس کردم 

گاهی حتی حس میکنم ی سایه سنگین افتاده روم و نمیذاره نفس بکشم 

من قبل خواب سوره واقعه گوش میکنم صلوات میفرستم... قران نیذارم بالای سرم یکم تاثیر داره شمام امتحان کن... عزیزمی

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
اره بخدا دقیقا تک تک حرفاتونو لمس کردم  گاهی حتی حس میکنم ی سایه سنگین افتاده روم و نمیذاره نف ...

متوجهم چی میگی ، متاسفانه وسعت خواب هایی که میبینم خیلی گسترده شده که گفتنش اینجا درست نیست و آزارم میده 

چشم حتما خیلی ممنونم بابت توصیتون ❤️

سلام بزرگوار امیدوارم در صحت و سلامت کامل باشید🍀🦋 وقتتون بخیر من در مورد موضوعی سوال داشتم، برا ...

سلام وقتتون بخیر 

خواهش میکنم بله چشم در خدمتم