2777
2789

مامانم یه جا کار میکرد   بعد از این که  از اون شغل دراومد هنوز بیمشو داشت و یه حساب پیرو هم ن مکان شغلیش الان چجوری بزنم به نام خودم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

شوهرم مانع رفتو امد با خانوادم میشه تازه دعوا هم راه میندازه منو مقصر میدونه میگه من نمیرم خونه پدرم مادرم توام نباید بری  حق با اونه واقعا؟  میگه بری شکایتم کنی میگن اجازت دسته شوهرته تا راضی نباشه حق نداری از در بری بیرون.  اگر میشه به تاپیک اخریام سر بزنید سرفرصت راهکار بدین بهم ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم یه جا کار میکرد   بعد از این که  از اون شغل دراومد هنوز بیمشو داشت و یه حساب پیرو ه ...

فقط میدونم باید از خواهر و برادر مامانم و بابام هم باشن

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

پدر بزرگم دفتر کارشو داد به مامانم به شرط اینکه تا آخر عمر خرج زندگیشو بده ایشونم خرجشونو دادن. از قبل فوت پدر بزرگم تمام مالیات و دارایی و اسناد دیکه دفتر کار که اجاره ای هم هست به نام مادرم شده و همه هم خبر داشتن که بیشتر از اموال دفتر خرج پدربزرگم شد چون بیمار بودن. الان بعد ده سال که از فوتشون گذشته و دفتر جون گرفته همه ادعای ارث دارن. میتونن کاری کنن و چیزی بهشون میرسه؟ 

اگه خواهرشوهر یا برادرشوهرم بیه تربیت ۷ و ۱۶ساله هستن بیان خونه من زندگی کنن میتونم بابت ناراضی بودنم از وجودشون تو خونم شکایت کنم؟ یا اینا دلیل موجهی واسه جدایی هستن؟ یه سوال دیگه هم اینکه از کسی که تو زندگیم دخالت میکنه میتونم شکایت کنم بابت دخالتش؟

سلام. خیلی ممنون ک اجازه میدی سوال حقوقی بپرسیم. من واقعیت چنتا سوال داشتم 

اگه ی خانمی ک شوهرش دعوا میکنه و داد میزنه. اگه نتونه صدای شوهرش ظبط کنه مثلا گوشیشو شوهرش بگیره ممکنه  تو دادگاه از همسایه ها بپرسن و یکمشو بتونه ثابت کنه؟. یا مثلا   شوهره حبسش کنه. چجور ثابت کنه 

اگه خانمی جهیزیه شوک تمام و کمال خودش گرفته  بخاد بگیره و شوهرش نده چکار کنه؟

اگه خانمی بخاد جدا بشه و بچش پسر باشه و بالای 8سال اگه پسره خودش بخاد و اصرار کنه ب قاضی  میتونه پیش مامانش بمونه؟ ینی مادرش حضانت بگیره؟ 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
مستاجرمون زندانه ولی خونه رو خالی کرده. میتونیم پول پیش و بریزیم به حساب خودش؟ خانوادش شماره حسابشو ...

بله عزیزم.حتما به حساب کسی که قرارداد اجاره به نامش بوده واریز کنید و به بنگاه هم اعلام کنید.

سلام. خیلی ممنون ک اجازه میدی سوال حقوقی بپرسیم. من واقعیت چنتا سوال داشتم  اگه ی خانمی ک ش ...

سلام.خواهش میکنم.در مورد سوال اول خب چه چیزی رو در دادگاه میخواد اثبات کنه و با این اثبات چه خواسته ای داره؟ 

در مورد سوال دوم جهیزیه اگه مدرک و شاهد داشته باشه مال زن هست و هر موقع بخواد میتونه اونا رو ببره حتی اگه مرد ناراضی باشه.اگه مرد اجازه نده مثلا درب رو قفل کنه میتونه شکایت کنه 

در مورد سوال سوم. حضانت فرزند تاهفت سال متعلق به مادر و بعد از اون تا بلوغ فرزند متعلق به پدر است مگر خودشون توافق کنن یا مشخص بشه طرف صلاحیت نداره

پدر بزرگم دفتر کارشو داد به مامانم به شرط اینکه تا آخر عمر خرج زندگیشو بده ایشونم خرجشونو دادن. از ق ...

دفتر کار اجاره هست؟یعنی به نام پدر بزرگ شما نیست و مادر شما صرفا اونجا کار میکنن؟