2777
2789
عنوان

تو قرار اول با دوس پسر راجع به چی حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 26 پست

اول سیاسی و فوش

بعذ کم کم کسایل اجتماعی

بعد بپر بغلش😄

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
من خیلیییی ساکتم ، میترسم حرفی نداشته باشم که باهاش بزنم 🙁 اون هم خجالتیه اخه 

راجع به درس و استاد و جزوه و ....

چطوری با هم قرار گذاشتید؟ اون پیشنهاد داد؟

لطفا برام صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ممنونم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون سر صحبت رو باز میکنه  ولی منم حالا خیلییی ساکت نباشم  دو کلمه حرف بزنم که نگن لا ...

با این سکوت چطوری با هم دوس شدین؟؟

میشه چند تا نمونه از این سوالا رو بهم بگین  یا سوالایی که اون ممکنه ازم بپرسه  من اصلااا ...

آخه خیلی بستگی به شخص داره، مثلا یکی براش مهمه بدونه طرف صرفا قصدش دوستیه یا با ذهنیت این‌که حالا از این آدم خوشم اومده میرم جلو شاید به ازدواج ختم شه اومده جلو، یکی دیگه براش مهمه حتما خط قرمزهاش رو بگه به طرف همون اول، یکی هم کلا ترجیح میده اول جدی بشن یواش یواش و یه نزدیکی نسبی به‌وجود بیاد بعد تصمیم بگیره چی بگه چی‌ نگه و بفهمه از طرف و اون اول سوال‌های کلی میپرسه مثلا چمیدونم این‌که چند تا بچه‌ن، کجا بدنیا اومده و از این چیزها😂 ولی خیلی سخت نگیر، مکالمه خودش پیش میره فقط قبلش ترسناکه😁

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
راجع به درس و استاد و جزوه و .... چطوری با هم قرار گذاشتید؟ اون پیشنهاد داد؟

اره از طریق واسطه خواسته که همو ببینیم ، منم بعد از کلی اصرار قبول کردم 

با دو نفر دیگه قراره بریم بیرون 

نمیدونم قراره اصلا راجع به چی صحبت بشه و من چکار باید کنم 😅

اره از طریق واسطه خواسته که همو ببینیم ، منم بعد از کلی اصرار قبول کردم  با دو نفر دیگه قراره ...

من دارم لحظه شماری میکنم اونی که میخوام بهم پیام بده و برم سرقرار اما خبری نیست

بهتره فراموشش کنم

با این سکوت چطوری با هم دوس شدین؟؟

دوست نشدیم هنوز 

توی دانشگاه منو دیده و ازم خوشش اومده 

حالا اولین باره قراره با هم صحبت کنیم 

چرا هیچ کس راهنمایی نمیکنه من باید چکار کنم 😩

دوست نشدیم هنوز  توی دانشگاه منو دیده و ازم خوشش اومده  حالا اولین باره قراره با هم صحبت ...

معموما اولش راجع به درس و دانشگاه صحبت میشه

بعدش خانواده و ...

آخه خیلی بستگی به شخص داره، مثلا یکی براش مهمه بدونه طرف صرفا قصدش دوستیه یا با ذهنیت این‌که حالا از ...

اره حرف هاتون  کاملا درسته

من جون قبلا دوس پسر نداشتم 

نمیدونم خودم از دوستی چی میخوام 

ولی میدونه که خط قرمز دارم و به راحتی نمیتونه باهام صمیمی بشه 

من دارم لحظه شماری میکنم اونی که میخوام بهم پیام بده و برم سرقرار اما خبری نیست بهتره فراموشش کنم

من میترسم سر قرار اینقدر استرس داشته باشم و ساکت باشم 

طرف کلا پشیمون بشه و نخواد باهام ادامه بده 🙁

اخه بار اولمه 

من میترسم سر قرار اینقدر استرس داشته باشم و ساکت باشم  طرف کلا پشیمون بشه و نخواد باهام ادامه ...

چند سالته؟