الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه چند تا نمونه از این سوالا رو بهم بگین یا سوالایی که اون ممکنه ازم بپرسه من اصلااا ...
آخه خیلی بستگی به شخص داره، مثلا یکی براش مهمه بدونه طرف صرفا قصدش دوستیه یا با ذهنیت اینکه حالا از این آدم خوشم اومده میرم جلو شاید به ازدواج ختم شه اومده جلو، یکی دیگه براش مهمه حتما خط قرمزهاش رو بگه به طرف همون اول، یکی هم کلا ترجیح میده اول جدی بشن یواش یواش و یه نزدیکی نسبی بهوجود بیاد بعد تصمیم بگیره چی بگه چی نگه و بفهمه از طرف و اون اول سوالهای کلی میپرسه مثلا چمیدونم اینکه چند تا بچهن، کجا بدنیا اومده و از این چیزها😂 ولی خیلی سخت نگیر، مکالمه خودش پیش میره فقط قبلش ترسناکه😁
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "