2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
اره عزیزم من

واقعن؟!! میشه یه ذره توضیح بدین برام؟

شدت بیماریتون چقدر بود ؟ چقدر طول کشید باردار شدین؟ بیماری الان خاموشه یا فعاله؟ طبیعی باردار شدین یا نه؟ ....

واقعن؟!! میشه یه ذره توضیح بدین برام؟ شدت بیماریتون چقدر بود ؟ چقدر طول کشید باردار شدین؟ بیماری ال ...

بله واقعن...من از۱۴سالگی اول بصورت سکه ای ریخت موهای سرم ورفتم تحت درمان دگزامتازون خوردم ۵سال وموهام دراومدوپرپشت شدبعداز۵سال که فهمیدم دگزاچه اثرات وعوارض بدی روی بدن داره قطع کردم ومجددموهام سکه ای ریخت وکم کم گسترش پیداکردتاجایی که الان توبدنم یه تارمونیس نه سرنه مژه نه ابرووبیماریم رسیدبه آلوپسی... الان۲۷سالمه وهمچنان بدون تارمویی دربدنم.. ۲۱سالگی ازدواج کردم وبعداز۵سال طبیعی بچه دارشدیم..شماهم سابقه الوپسی داری؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
بله واقعن...من از۱۴سالگی اول بصورت سکه ای ریخت موهای سرم ورفتم تحت درمان دگزامتازون خوردم ۵سال وموها ...

عزیزم منم اولین بار شاید ۲۰ سالم بود ک سکه ای ریخت ک با پماد تزریق کورتون دراومد بعدش ۳۱ سالگی دوباره شرو شد کامل همش ریخت  ۳۲ با درمان کورتون دوباره موهام برگشت و کامل دراومد سر و صورت و بدن تحت درمان بودم و دوز کم کورتون میخوردم تا ۳۶ سالگی میخاستم بچه دار شم دکترم گفت قط میکنیم مشکلی پیش نمیاد قط کردم و آزمایشم دادم دکتر زنان گفت هیچ کدوممون مشکل نداریم ولی یکسال باردار نشدم تا اینکه علایم آلوپسی برگشت داشتم کورتون میخوردم ک امیکرون گرفتم و در عرض ۲ هفته همه موهام شرو ب ریختن کرد و الان بازم کاملن بدون م هستم 😔

چون بیماری هست ک درمان قطعی نداره و نمیدونن دقیقن چیه دکتر زنان هم نمیدونه برا این بیماریمه ک باردار نشدم یا نه!!! میگفت شاید ای یو ای و یا ای وی اف هم انجام بدی ب خاطر این بیماری نتونی باردارشی !!!!

بیشتر میخاستم بدونم شما درمان خاصی داشتی برای باردار شدن یا طبیعی بدون اینکه تحت درمان باشی باردار شدی؟

عزیزم منم اولین بار شاید ۲۰ سالم بود ک سکه ای ریخت ک با پماد تزریق کورتون دراومد بعدش ۳۱ سالگی دوبار ...

چقدخوشحالم ازآشناییتون که یه همدردمثل خودم پیداکردم منم الان بدون موهستم ومیترسم بچم مثلا۳یا۴سالگی برسه ازدیدن قیافه من بترسه ودیگه منوبعنوان مادرقبول نکنه وپسم بزنه خیلی نگران این موضوعم تامشکل خودم😭😭😭😭فکرنمیکنم الوپسی ربطی به بارداری داشته باشه چون من بدون هیچ درمانی برای بارداری وبطورطبیعی حامله شدم...تقریباتوی این ۱۴سال که این بیماری رودارم هرازچندگاهی بدون داروموهام رشدمیکردولی بازمیریخت

چقدخوشحالم ازآشناییتون که یه همدردمثل خودم پیداکردم منم الان بدون موهستم ومیترسم بچم مثلا۳یا۴سالگی ب ...

منم خوشحالم ک همدیگرو پیدا کردیم.. عزیزم نگران نباش بچه چشمش عادت میکنه و یهو ک شمارو نمیبینه نمیترسه میدونه مامانش اینشکلیه نگران نباش میتونی ی کلاه گیس سبک هم بگیری... 

ایشالا منم مثل شما بتونم مادر بشم... مو تو زندگیمون تاثیر خاصی نداره بدون یا نبودنش تو این زمونه ک همه چی هست..

راسی من دیگه برا موهام دکتر نرفتم خودم دارم روغن سیاهدونه میزنم موهام داره سفید در میاد شما هم بزن جریان خون رو بیشتر میکنه کف سر و ابرو اینا شاید دربیاد..

منم خوشحالم ک همدیگرو پیدا کردیم.. عزیزم نگران نباش بچه چشمش عادت میکنه و یهو ک شمارو نمیبینه نمیترس ...

فدات بشم...خداکنه اینطورکه میگی باشه چون الان بیشترین نگرانیم ازهمینه...اره کلاه گیس میزارم سرم توخونه قبلناکه هنوزبچه نداشتم فقط وقتایی که شوهرم میومدکلاه گیس میزاشتم اماالان کل روزسرمه وخیلی اذیتم اماهمش فدای سردخترم..ان شاءالله عزیزم بتونی بزودی مادربشی..اره منم الان شایدنزدیک به۸سالی میشه دیگه کلادکتروبیخیال شدم چون اخرین دکتربهم گف فایده نداره درمانایی که الان هست مقطعیه تاوقتی داروبخوری درمیادبه محض قطع دوباره میریزه...باشه عزیزم ممنونم ازت حتمامنم روغن سیاهدونه میزنم ضرری که نداره...شماخیلی ادم استرسی هستی؟اخه شنیدم منشااین بیماری ازاسترسه من خیلی استرسی وزودرنج ودرونگرام همه چیزاروتوخودم میریزم😔😔😔😔

فدات بشم...خداکنه اینطورکه میگی باشه چون الان بیشترین نگرانیم ازهمینه...اره کلاه گیس میزارم سرم توخو ...

من ب خاطر شغلم خیلی استرس داشتم اونم گذاشتم کنار ولی استرسم در اون حد نیست ک بخواد ب بدنم آسیب بزنه همین استرس های کوچیک روز مره... من تو بحران های شدیدی ک تو زندگیم داشتم بیماریم فعال میشه و سیستم ایمنیم تهاجمی میشه و حمله میکنه ب موهای سرم... همش از عضه و اندوه و گریه هایی ک از ته وجودت میاد بیرون ب نظر من استرس باعثش نیست از همون درونگرایی بودنمونه منم همین جوریم ☹ 

واسه کلاه گیس من خیلی دارم میگردم اون طبیعی هایی ک تمام تور هست هم سبکتره هم خیلی طبیعی ولی خیلی هم گرونه...

روغنم اصن ضرر نداره حتمن بزن 😘😘 

من ب خاطر شغلم خیلی استرس داشتم اونم گذاشتم کنار ولی استرسم در اون حد نیست ک بخواد ب بدنم آسیب بزنه ...

عزیزم منم واسه ریزش موی خییلییی شدیدم تو یه گروه آلوپسی ها تو تلگرام عضوم اونجا مشاوره و همه چی هست خیلی میخونم مطالبشو ،، اصلا ربطی ب بارداری نداره مثل همه بیماری های سیستم ایمنی دیگس، تعجب میکنم دکترتون اینجوری گفته

عزیزم منم واسه ریزش موی خییلییی شدیدم تو یه گروه آلوپسی ها تو تلگرام عضوم اونجا مشاوره و همه چی هست ...

به خدا عین جمله ش همین بود..

گفت با این شرایطی ک داری حتی آی وی اف هم کنیم احتمال داره نگیره ☹ 

ممنونم ازت ک با این پیامتون بهم روحیه دادی عزیزم