2777
2789
عنوان

مشکل رابطه بیاین خانوما واجبه

319 بازدید | 16 پست

مشکل یکی از دوستامه من نتونستم راهنماییش کنن 

با هم نامزدن خانواده ها در جریانن یعنی ولی عقد نکردن هنوز،تو دو تا شهر مختلف ،اوایل رابطه تایمی که به هم اختصاص میدادن زیاد بوده مثلا شب که آقا از کار برمیگشته تا صبح حرف میزدن اما الان نهایت نیم ساعت تا یک ساعت اما همدیگرو دوس دارن اما پسره میگه من خستم و ازین حرفا ازون طرف میبینه آخرین پیامشو ساعت ۱۲ سین زده ساعت ۲ وضعیت واتساپ گذشته و آخرین بازدیدش ساعت ۴ بوده ،این دوست ما هم مدام غر میزده و طرف میگفته تو که میدونی من با قرص خاب میخابم و یهو میبینی بیدار میشه و مدام با این غرها  احساس میکرده  طرف سرد شده حالا چند روزی دیگه غر نمیزنه به گفته خودشو تو همون تایم کم با هم خوشحالن اما دوستم دلش میخاد بیشتر کنارش بمونه  و نمیدونه باید چیکار کنه 

اینم بگم که اوایل رابطشون یک بار طرفو چک میکنه و اونم گند میزنه بعد پسره میاد میگه معذرت و دیگه تکرار نمیکنم و اینا و دوست ما هم قانع میشه و مجدد میبینه با دوس دختر قبلیشه و باز قهر و اما الان روابط پسره تغییر کرده اما ساعت یازده شب  که میشه هردفعه پسره یه بهانه میاره و این دوست ما هم که عاشق نمیدونه باید چیکار کنه 

حالا راهکار بدین عزیزان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ نظر قطعی نمیشه داد از تجربه خودم میگم شاید بدردتون بخوره

من و همسرم ۴ سال دوست بودیم تو اون مدت ۶ ماه اول شبانه روووز چت میکردیم شبانه روزا 

بعد ۶ ماه رفته رفته چتا کمتر شد تماسای ۲۴ ساعتی کمتر شد و کمتر شد تا اینکه الان که عقد کردیم دیگه روزی دوسه بار فقط در حد احوالپرسیه 

درواقع رابطمون وارد فاز جدی تر و عاقلانه تر شد 

و هنوزم عاشق همیم

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
دوستت وابسته اس باید این وابستگی رو کم کنه اون آقا هم جایی سرگرمه ..

طبق گفته خودش میگف رفته تو یه گروه چت تلگرامی منم عضو کرده اما خیلی فحش میدادن خودم خوشم نیومده و لفت دادم 

طبق گفته خودش میگف رفته تو یه گروه چت تلگرامی منم عضو کرده اما خیلی فحش میدادن خودم خوشم نیومده و لف ...

ارع این ک میگی ساعت یازده شب طرف غیب میشه خیلی مشکوکه احتمالا این موقع با کسی دیگه چت می‌کنه نمیتونه تمرکزش همزمان رو دو نفر بذاره

هیچ نظر قطعی نمیشه داد از تجربه خودم میگم شاید بدردتون بخوره من و همسرم ۴ سال دوست بودیم تو اون مدت ...

خوشبخت باشین حالا دوستم داره میخونه میگه بپرسم که بهش شک نکردین در طی این مدت که تغییر کرد؟

خوشبخت باشین حالا دوستم داره میخونه میگه بپرسم که بهش شک نکردین در طی این مدت که تغییر کرد؟

ممنون گلم

بهش شک هیچوقت نکردم چون اصلا هیچ جوره به پسری که بخواد زیر ابی بره نمیخورد و خودشم از خیانت متنفره

البته همش فک میکردم میگفتم دوست داشتنش کمرنگ شده و چندید بارم بحث کردم که چرا اون موقعا انقدر میگفتی عکس بفرس و حرف میزدیم و چت ولی همیشه میگفت من الان بیشتر دوستت دارم تا اون اوایل اون موقع دوره شناختمون بود و حرف زیادی داشتیم الان دیگه خودبخود حرفمون کمتر شده 

مث زنو شوهری که اوایل ازدواج شاید روزی ۲_۳بارم رابطه داشته باشن ولی به مرور عادی میشه و دیگه کمتر میشه و منظم 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست