من فارغالتحصیلم از سری پادهشدگان تجربی😅😅😂💔
دوباره تو فکر کنکور دادنم و مدتییه دارم میخونم
این روش رو با پرسوجو از مشاورم و رتبههای برتر پیدا کردم و برای من که تا الان عالی بود. فقط دقت کن نباید همشو یه روز انجام بدی. خیلی مهمه بینشون فاصله بزاری تا توی حافظت تثبیت بشن
1) اول از همه خوندن متن کتاب واجبه. الان باید فقط روزنامهطور طوری که انگار داری یه کتاب داستان میخونی اون مبحث رو بخونی. و متن کتاب رو کمکم با شکلها تطبیق بدی ولی ن دقیق و ریز به ریز
۲) الان میای سراغ یا فیلم یا درسنامه. یکی شو انتخاب میکنی. استاد عظیمی هم استاد خوبی هستن
۳) بعد از فیلم این بار نوبت اینه بیای متن کتاب رو ریز به ریز دقیق بخونی. جمله هایی که استاد در مورد هر خط کتاب یا شکل کتاب میگفتن رو به یاد بیاری. حالا میری سراغ تستها
۴) بهتره منبع اولت خیلیسبز تک پایه باشه. الان میای تستها رو به صورت زوج و فرد کار میکنی و همشون رو پشت سر هم نمیزنی. یه باکس انتخاب میکنی برای هر مبحث. مثلا اول تستهای مربوط به آناتومی بخشهای مغز رو میزنی و تحلیل میکنی بعد میری سراغ تستهای کارهای مربوط به هر یک از بخشهای مغز. مثلا تستهای فردشو کار میکنی نکات رو توی دفتر یادداشت کن چون بار اول همهی نکات به نظرت مهمن
این کارارو توی یه روز انجام میدی
روز دوم:
۵) این بار متن کتاب رو سریع و با دقت میخونی. جاهایی که غلط زدی توی تستها خصوصا بیشتر روشون وقت میزاری
۶) حالا میای سراغ تستهای زوج که نزدی. الان تسلطط بهتر شده اشتباهات کمتر میشن. تستها رو میزنی و باز تحلیل و بررسی
روز سوم: امروز وقتی همهی تستهارو زدی میای به دقیقترین حالت ممکن باز متن کتاب رو میخونی
و بعد میری سراغ گفتار بعدی
در آخر هر فصل حتما حتما سعی کن آزمونهای ماز و آرمان رو کار کنی.
نکات رو مثل یه درس دینی صرفا حفظ نکن. سعی کن قیدها رو هایلایت کنی. شکلها رو تصور کنی یا بکشی اینقدر کار کنی که حفظت بشن. باید بتونی خودت از شکلها نکته در بیاری