2777
2789

به نظرم حتما ازمون برو

یا کتاب تست داشته باش

من اول خود متن کتاب رو کامل مسلط میشدم،تا جایی که میتونستم خودم عکس ها و متن رو میخوندم

واسه زیست زیاد توصیه نمیکنم که درسنامه کتاب اموزشی بخوین چون خسته کننده اس،همون خودت از رو کااب درسیت کامل خط به خط بخون،به همه قید ها و فعل ها توجه کن حتی

بعدش برو سراغ کتاب تست

از مبحثی که خوندی تست بزن،هرکدومو تونستی جواب بدی کتارش علامت مثبت بزن،هرکدمو نتونستی هم علامت منفی

اونایی ک نتونستی یا هرجا دیدی نکته جدیدی هست،ببز تو کتاب زیستت اضافه کن،یعنی کتاب زیسته مدرسه ات باید پر اززز همین نکته ها باشه که از تست های مختلف جمع اوری کردی

بعدش که این تست های اموزشی رو با خیال راحت زدی و تحلیل کردی،چند روز بعد برای مرور دوباره بزن،حالا اگه بازم تست جدید داری اونارو بزن،نداشتی همون قبلی ها که منفی زدع بودی رو دوباره بزن و مرورشون کن،سعی کن دفعه دوم زماندار بزنی که وقتت هم مدریت کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حتما ازمون برویا کتاب تست داشته باشمن اول خود متن کتاب رو کامل مسلط میشدم،تا جایی که میتونست ...

نکات شکل ها و نمودار ها هم از کتاب کمک درسیت یاد بگیر

درکل برای زیست اول خودت کتاب درسیت رو مسلط بشو

بعدش فقط تست و تستت و تست که نکته ها بیاد دستت

کم کم خودتم یاد میگیری که چجوری تستی میتونی 

به نظرم حتما ازمون برویا کتاب تست داشته باشمن اول خود متن کتاب رو کامل مسلط میشدم،تا جایی که میتونست ...

الان بمن گفتم فیلم حنیف ببنیم سالانه برای فصل اول9ساعت نیم هست

یک ساعت دیدم نکته های اون یساعت رو دارم بنویسم 

اون نکته ها که نوشتم رو بخونم حفظ شم بعد اون یساعت رو دوباره ببینم؟ 

چون حس میکنم ببینم بهتر یاد میگیرم

منابعت رو برای زیست بگوتک منبعی کار میکنی یا دو منبعیآزمون چی کار میکنیفیلم میبینی یا درسنامه میخونی

بمن گفتن حنیف ببین

سالانش 9ساعت نیم فقط فصل اول

صبح یساعتشو دیدم الان دارم نکاتی ک نوشتم چک نویس باز نویسی میکنم بنطرت اون نکته رو حفظ شم کامل بلد شم بعد اون یساعت رو دیدم  دوباره ببینم تثبیت شه؟ 

چشم مرسی ازمون ثبت نام کردم هر دو هفته یبار از مهر شروع میشه

الان بمن گفتم فیلم حنیف ببنیم سالانه برای فصل اول9ساعت نیم هستیک ساعت دیدم نکته های اون یساعت رو دار ...

عزیزم درسته یه روش کلی هست ولی بازم روش هرکس فرق داره

اگه فکر میکنی اینجوری بهتر یاد میگیری اره چرا که نه

میتونی هر مبحثو جدا کنی واسشون تایم های جدا بزاری،مثلا فیلم یع کبحثو ببین،نکته هاشو یاد بگیر،کتاب درسی هم اون مبحثو بخون،بعد برو تست های اون مبحث

دوباره تو پارت بعدی مبحث بعدی و ....

بعدش که چن تا مبحث تمپم شد مثلا یه فصلو کلا خوندی،برو براشون همون تست های زمان دار و مروری که گفتم رو بزن

عزیزم درسته یه روش کلی هست ولی بازم روش هرکس فرق دارهاگه فکر میکنی اینجوری بهتر یاد میگیری اره چرا ک ...

ولی دیگه همین که یه بار فیلمو ببینی نکته هاشو بنویسی کافیه به نظرم 

خودتو عادت نده به چند بار دیدن بعدها وقت کم میاری

من فارغ‌التحصیلم از سری پاده‌شدگان تجربی😅😅😂💔

دوباره تو فکر کنکور دادنم و مدتی‌یه دارم میخونم

این روش رو با پرس‌و‌جو از مشاورم و رتبه‌های برتر پیدا کردم و برای من که تا الان عالی بود. فقط دقت کن نباید همشو یه روز انجام بدی. خیلی مهمه بین‌شون فاصله بزاری تا توی حافظت تثبیت بشن

1) اول از همه خوندن متن کتاب واجبه‌. الان باید فقط روزنامه‌طور طوری که انگار داری یه کتاب داستان میخونی اون مبحث رو بخونی. و متن کتاب رو کم‌کم‌ با شکل‌ها تطبیق بدی ولی ن دقیق و ریز به ریز

۲) الان میای سراغ یا فیلم یا درسنامه. یکی شو انتخاب میکنی. استاد عظیمی هم استاد خوبی هستن

۳) بعد از فیلم این بار نوبت اینه بیای متن کتاب رو ریز به ریز دقیق بخونی. جمله هایی که استاد در مورد هر خط کتاب یا شکل کتاب میگفتن رو به یاد بیاری. حالا میری سراغ تست‌ها

۴) بهتره منبع اولت خیلی‌سبز تک پایه باشه. الان میای تست‌ها رو به صورت زوج و فرد کار میکنی و همشون رو پشت سر هم نمیزنی. یه باکس انتخاب میکنی برای هر مبحث. مثلا اول تست‌های مربوط به آناتومی بخش‌های مغز رو میزنی و تحلیل میکنی بعد میری سراغ تست‌های کارهای مربوط به هر یک از بخش‌های مغز. مثلا تست‌های فردشو کار میکنی نکات رو توی دفتر یادداشت کن چون بار اول همه‌ی نکات به نظرت مهمن

این کارارو توی یه روز انجام میدی

روز دوم:

۵) این بار متن کتاب رو سریع و با دقت میخونی. جاهایی که غلط زدی توی تست‌ها خصوصا بیشتر روشون وقت میزاری

۶) حالا میای سراغ تست‌های زوج که نزدی. الان تسلطط بهتر شده اشتباهات کمتر میشن. تست‌ها رو میزنی و باز تحلیل و بررسی

روز سوم: امروز وقتی همه‌ی تست‌هارو زدی میای به دقیق‌ترین حالت ممکن باز متن کتاب رو میخونی

و بعد میری سراغ گفتار بعدی

در آخر هر فصل حتما حتما سعی کن آزمون‌های ماز و آرمان رو کار کنی.

نکات رو مثل یه درس دینی صرفا حفظ نکن. سعی کن قیدها رو هایلایت کنی. شکل‌ها رو تصور کنی یا بکشی اینقدر کار کنی که حفظت بشن. باید بتونی خودت از شکل‌ها نکته در بیاری

کاربری دوم کاربر رها در قرن ۱۹ هستم

بمن گفتن حنیف ببینسالانش 9ساعت نیم فقط فصل اولصبح یساعتشو دیدم الان دارم نکاتی ک نوشتم چک نویس باز ن ...

نه نه اصلا‌‌ معتاد فیلم دیدن میشی

من برات کامل توضیح دادم چیکار کنی‌ فیلم یک بار اونم وقتی که فقط کتابو اول بخونی بعد بری سراغش

کاربری دوم کاربر رها در قرن ۱۹ هستم