2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفتاب در حجاب :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

اگه فرد مقیدی هستی ، ظهرعاشورا بخونش!

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
کتاب خاطرات دختر سفیر من ادواردو نیستم پسرک فلافل فروش کتاب های شهید مطهری، البته خودم نتونستم ای ...

تعریفشون رو زیاد شنیدم دنبالش هستم تهیه شون کنم ممنون😙

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹
کلید دستیابی به هر چیزی که توی دنیای نیاز داری بهش با قانون جذب .باید به درک مورد نیازش رسیده باشی ب ...

شما مطالعه کردید مفید بوده براتون؟

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
کتاب خاطرات دختر سفیر من ادواردو نیستم پسرک فلافل فروش کتاب های شهید مطهری، البته خودم نتونستم ای ...

کتابهای شهید مطهری فوق العادست.

من کلاسشونو میرم حتی و مدرک میگیرم ازش ان‌شاالله🤩

بله خیلی، خیلیم عالی😍 کلاس ها حضوری هستن؟

بله من شیراز حضوری میرم

اما مدتی بخاطر درسم ادامه ندادم ان‌شاالله از تابستون مجدد ادامه میدم اما اگه سرم شلوغ باشه ، غیرحضوری رو میرم

استادم میگفتن غیرحضوری هم امکان شرکت هست

واقعا یه مرجع بزرگ علمیه! نمیتونم با چیزی مقایسش کنم.

حافظ شناسی هم اگه عرفان دوست دارید پیشنهاد میکنم. بی نظیره! درک و تصور آدم رو زیر و رو میکنه 😍