2777
2789
عنوان

اگه لغو کاربری کنم

67 بازدید | 12 پست

اگه لغو کاربری کنم همه تاپیکهایی که گذاشتم پاک میشن؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خودت ، هم تاپیکات پاک میشین

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بله  زخمشو خوردم  همه پاک شد هرچی بود و نبود لعنتی

اخه دلم میخواد که تاپیک هام پاک بشن.

ولی نی نی یارهم که شاید پاک نکنه چون چیز زیاد خصوصی ندارم ولی اگه آشنا باشه توی تاپیکهام تقریبا مشخصه که کجاییم.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

مهم نیست دیگه هیچی مهم نیست هیچ

اگه لغو بزنم ولی دوباره با همون شماره قبلی میتونم بیام یا باید یه سیمکارت دیگه باشه

اگه لغو بزنم ولی دوباره با همون شماره قبلی میتونم بیام یا باید یه سیمکارت دیگه باشه

نه فکر نمیکنم

یا حداقل تا وقتی که کاربری قبلی کامل حذف نشده نمیشه

دنیا و آدماش خیلی بی وفا ن
نه فکر نمیکنم یا حداقل تا وقتی که کاربری قبلی کامل حذف نشده نمیشه

ممنونم ازتون❤

اگه به خاطر تاپیکه میتونی بدی نی نی یار حذف تاپیک برات پاک میکنه

تاپیکاتم کمن ،هرروز لینک یکی از تاپیک های بذار پاک کن

تاپیک دومت که کسی پست نذاشته هم خودت میتونی پاک کنی بزن رو سه نقطه گزینه حذف تاپیکو بزن پاک کن بقیه رو بده نی نی یار

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
اگه به خاطر تاپیکه میتونی بدی نی نی یار حذف تاپیک برات پاک میکنه تاپیکاتم کمن ،هرروز لینک یکی از تا ...

ولی بلد نیستم لینک بزلرم اخه

ولی بلد نیستم لینک بزلرم اخه

تو این تاپیک نی نی یار توضیح داده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2491968/روش-ارسال-لینک-تاپیک

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨