2777
2789
عنوان

مامانایی که سز شدن،میخوام هفته38 سز کنم.بنظرتون خوبه یا زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینجاس که دکتری که برای سز انتخاب کردم فقط بیمارستانه.خودم نمیبینمش.آبجیم باهاش درارتباطه.آبجیمم میگه هرچی زودتر درش بیارن اونم چون پرونده زایمان زودرس دارم چیزی نمیگه.
انسانم‌ آرزوست.  
من توی هفته 37 وزن 2500 بود و توی هفته 38 3 شد البته سونوگرافیست فرق داشت و احتمال اشتباه هست ولی می خوام بگم این هفته های اخر یهو شاید وزن گرفته باشه به هفته 35 زیاد اهمیت نده
سلام دل دریایی ایشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی میشه بگی زایمان زودرست تو چه هفته ای بود و به چه دلیلی و این که این دفعه چیکار کردی ؟ سرکلاژ؟استراحت مطلق؟
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
من متوجه نشدم به خواهرت چه ربطی داره؟ من چهل هفته تمام رفتم القا، هنوز عذاب وجدان دارم میگم کاش صبر میکردم خودش بیاد
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مرسی دوستان.مهسان وشیوا جون، آبجیم یسمارستانیه. دکترهمکارشه.منم چون میخوام بخاطر آبجیم برم اون بیمارستان،حالا میگه چون روزیکه هفته38 من تمام میشه شیفت دکتره بیا دیگه
انسانم‌ آرزوست.