2777
2789
عنوان

خانوما شما تو 18 هفته اندازه شکمتون چقدر بود؟؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 28 پست
دوقلوداشتی که

رفتم گفتن اشتباه شده سه قلو بارداری با سونوی یکی دیگه جا به جا شده بود

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شکم اول کلا تا روز زایمان کوجیک جمع جور بود

ولی الان اندازه شکم ۶ماهه ها شده میگم احتمال داره دوقلو باشه سنو متوجه نشه🤔

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
ای وای عزیزم سه تا فرشته داری تو شکمت حتما خیلی حسه خوبیه

خیلی حس خوبیه🥲اینکه نتونی راه بری و تا نه ماه فلج باشی هم خیلی حس خوبیه🤣😁

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
من شکم اول کلا تا روز زایمان کوجیک جمع جور بود ولی الان اندازه شکم ۶ماهه ها شده میگم احتمال داره دو ...

اخه میگن واسه دومی به بعد عضلات شکم چون شل میشه شکم زود تر بزرگ میشه ولی واسه اولی شکم هنوز خیلی سفته به زور کش میاد من هفته پیش که به دکتر گفتم چرا انقد شکمم کوچیکه همینو گفت

هنوز انومالی نرفتم فردا وقت سونو دارم ولی تو ان تی گفتن پسره ولی هنوز مطمعن نیستم

ایشالا هر چی که هست سالم باشه

من یه وقتایی درد و تیر کشیدن واژن دارم شما اینجوری نیستید؟

بلخره سهدقلو یا دو قلو

آقا من اصلا امضامو عوض میکنم این مال اوایل بارداریمه که گفته بودن دوقلووو بارداری

حتی سه قلو هم خیلی زیاده که نتونی تکون بخوری انشالله تهوع نگیری

اصلا سه قلو داشتن خوب نیست اصلا دارم میمیرم یه بار زده بود به سرم خودکشی کنم منتظر بودم همسرم بره بیرون... 

اصلا سه قلو داشتن خوب نیست اصلا دارم میمیرم یه بار زده بود به سرم خودکشی کنم منتظر بودم همسرم بره بی ...

ای وای تو رو خدا اصلا به این چیزا فکر نکن سه تا فرشته خوشگل و معصوم تو شکته درسته میدونم سخته ولی بلاخره خدا از تواناییت یه چیزی میدونسته که داده بهت