2777
2789

بچه ها میشه لطفا اگه کسی راه کار خونگی برای جوش و جای جوش داره بگه کسی بوده که پوست صورت و کمرش جوش زده باشه و بتونه درمانش کنه

و همچنین اونایی که موهاشون مثل من تند تند چرب میشه از چه محصولاتی استفاده کردن و راضی بودن مردم از بس مجبور شدم هرروز حموم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جوش و جای جوش عسل رو من شنیدم. برا جوشای کمرت هم سرکه سیب خالص هفته ای یکبار بزن.

ممنون عزیزم

کمرم که خب چند ساله هست بیشتر الان لک اذیتم میکنه جاهای جوشم مونده ولی صورتم تازگیا واقعا اذیت میکنه رژیمم رعایت میکنم چرب و چیلی و گرمیجات نمیخورم ولی خوب نمیشه ممکنه از عفونت باشه ؟ نمیدونم تتراسایکلین بخورم یا نه

ممنون عزیزم کمرم که خب چند ساله هست بیشتر الان لک اذیتم میکنه جاهای جوشم مونده ولی صورتم تازگیا واق ...

خواهش عزیزم نمیدونم والا. اما عسل و سرکه تجربه شده ست توسط بقیه .

آفرین خیلی خوبه که چربی و اینا‌نمیخوری.  شاید دلیلش واقعا کیستی عفونتی چیزی باشه

خواهش عزیزم نمیدونم والا. اما عسل و سرکه تجربه شده ست توسط بقیه . آفرین خیلی خوبه که چربی و اینا‌نم ...

اره فک کنم احتمالا هورمونام بهم ریخته یا عفونت دارم باید برم دکتر

بازم ممنونم عزیزم عسل و سرکه رو حتما امتحان میکنم