من برای هفته دیگه یه مهمونی ،55,نفری دارم ....میخام زرشک پلو با مرغ با قرمه سبزی ..ژله وسالاد ماکارانی بدم ...بنظرتون بغیر از برنج ..چقدر هزینم میشه چون همه چیو بغیر از برنج باید تهیه کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
دقیق نمیدونم چون من زیاد خرید نمیکنم ولی فکر میکنم اینقدر بشه حدودی گفتم چون خودم یکماهه پیش یه مهما ...
چخبره مگه چی درست کردی؟
البته ما دو سه ماهی یبار مهمون میاد اونم در حد چهار پنج نفر نمدونم