2777
2789
عنوان

متاهلا حتما جواب بدن

169 بازدید | 19 پست

اگه به قبل ازدواجتون برمیگشتید 

چه خواسته و انتظاری رو از همون اول با همسرتون طی میکردید( در مورد رفتارش بیشتر)

لطفا جواب بدید 

دوست داشتین تو تاپیک قبلم هم راهنماییم کنین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیلی بهم ابرازعلاقه کنه

خیلی توجه کنه

اولویت زندگیش من باشم

بددهنی نکنه،دست بزن نداشته باشه

زودعصبی نشه

اعتمادداشته باشه

بزاره لباسی ک دوس دارم وبپوشم

بزاره درسمو بخونم

بزاره کلاس برم

بزاره کارکنم

اصلا بزاره ازخونه بیرون برم

هی خواهر انقدزیاده ک باشمردن تموم نمیشه

نامزدیم ولی اگر میخای شرطی بزاری بگو اخلاق و ادب مخصوصا طرفت بد دهن نباشه ک دلتو میزنع از زندگی 

و یه چیزی من خودم برام مهم بود حق طلاق و کار و تحصیل و فرزند بود ک گرفتم خیلیا اعتقاد ندارن ولی بنظرم از مهریه هم تضمین بالا ترکیه برا زندگی الان ک دیگ مهرریه رو میشه با هر طرفندی پیچوند

کاش بتونی همشو بگی😅

ببسن تاپیک قبلتو خوندم عزیزم

اگه عاقل باشی ک قطعا هستی،حتمامشاوره قبل ازدواج برین تا اون تفاوت هاتونو بسنجه وراهنماییتون کنه

بخدا اگ نری ۱۰سال دیگ مثل من پشیمون میشی و تواین باتلاق غرق  دورازجون

ازش تو عقد نامه امضا می گرفتم ک بزاره برم دانشگاه درس بخونم بعدشم ک لیسانس گرفتم برم سرکار.

اگه اون موقع تو عقد نامه می نوشتم بعد ازدواج نمی تونست دبه کنه چون اون موقع با عقد نامه میشد شکایت کرد ولی الان خونه نشین شدم و دستم جایی بند نیست اونم میگه من کی گفتم میزارم بری دانشگاه یا سرکار چون دوس دارم همیشه ور دل خودم باشی .

اخلاقی همه چیزش خوبه چیزی نیس ک بخوام تغییر کنه فقط سر همین ی مورد ناراحتم.

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵