2777
2789
عنوان

سابقه پارگی زودرس کیسه آب

2943 بازدید | 21 پست

سلام دوستانی که سابقه پارگی زودرس کیسه اب داشتن بیان بگن برای بارداری های بعدی چه اقداماتی کردن و ایا بازم این تحربه تلخ براشون تکرار شده یا نه. نشتی کیسه آب منظورم نیستا. پارگی کامل قبل از ۳۶ هفته. لطفا کامل توضیح بدین ممنون

در اسرع وقت حکمتت رو نشونم بده. برام نه دین موند نه دنیا

اینهمه بازدید خورده فقط یه نفر اظهارنظر کرده واقعا که. خداروشکر هیچکس کیسه ابش زود پاره نشه  بیاد بگه بارداری بعدی چکار کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۵ هفته بچم دومم  ب دنیا اومد .  اولی ۴۰ هفته

عزیزم هفته ۳۵ بچه می مونه درسته؟ تو دستگاه موند؟ دختر یا پسر؟ اینکه میگن هشت ماهگی بچه نمی مونه چرته نه؟

الان دیگه دستگاه هست خداروشکر بچه تو هشت هم میمونه

اخه میگن هفت ماهگی می مونه اما هشت ماهگی نمی‌مونه. از قدیمم میگفتن.دلیلشم این گفتن چون هفت ماهه ریه اش خارج از شکم تشکیل میشه اما ریه بچه هست ماهه نصفش تشکیل شده و با دنیا اومدنش این روند دچار اختلال میشه.نمیدونم علمی هست این حرف یا نه. هنوزم خیلی ها بهش معتقدن، من خوندم جایی که این مساله رد میشه هرچی هفته بالاتر باشه بهتره یعنی هست ماهگی بهتر از هفت ماهگیه. 

چه سخت عزیزم بچه چی بود چی کشیدی نگفتن دلیلشو

پسر بود دلبندم

بگو چی نکشیدی

الان یه مرده متحرکم 

داغونم 

جواب پزشکی قانونی هنوز نیومده

عمده ترین دلیلش رو زایمان زودتر از موعد عنوان میکنن. 

من هم تازگی به درد شما مبتلا شدم خیلیییی تجربه سختی بود نگران بارداری بعدیمم

درخواستتو قبول کردم بیا ماجراتو کامل تعریف کن از اول