2777
2789
عنوان

شوهرم تنهایی میخواد بره مهمونی

183 بازدید | 23 پست

دیروز با مامانمینا رفته بودیم برغان حالا امروزم برادرشوهرم دعوت کرده که شام بریم باغ اونا. توجه کنید فقط باغه و ویلا نداره حالا من به شوهرم میگم بگو دیروز بیرون بودیم خسته‌ایم نمیتونیم بیایم ولی شوهرم میگه من میخوام برم گفتم من نمیرم توام نباید بری.

کلا هر پنجشنبه میرن باغ و هر بار هم غذا رو یکی قبول میکنه یه بارم خودمون شام دادیم. چند وقت پیشا دعوت کرده بود من به شوهرم گفتم چون باردارم نمیتونم زیاد بشینم کمرم درد میگیره تو برو.

شوهرم رفت آخر شب پیام داد که شبو بمونم؟ منم گفتم نه اونم اصرار که میخوام بمونم ولی من قبول نکردم گفتم تنهام بیا. اونم گفت باشه حالا ببینم چی میشه که آخر شب رو هم موند و حتی خبر هم نداد. و فکر میکنم اینکه خیلی راحت اجازه دادم بدون من بره باعث شد که شب رو هم خیلی راحت بمونه و فکر کنه مشکلی نداره.

شما جای من باشین چیکار میکنین؟ امشب رو گفتم وقتی من نمیرم توام نباید بری

شما با خانواده خودت رفتی موردی نداره همسرت میخواد بره مشکل داره چقد عجیب

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز رفتی چرا امروز نمیری

نه اینکه امروز نرم گفتم که اونا هر پنجشنبه باغن و هر هفته هم دعوت میکنه چندین بار رفتیم.

مامانمیا هم ماشین ندارن هیچ جا نمرین واسه تفریح دیروز به خاطر داداشم رفتم حالابا اینکه کلا دراز کشیدم بازم کمر درد گرفتم.

من باشم که حتما میرم

نهایتا مشکلی هم داشته باشم‌نتونم برم میگم شوهرم بره. اخه چه اشکالی داره

حتی شبم‌بمونه پیشه خانوادش بازم گیر نمیدم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

خب بگو دیرتر بریم، زودتر برگردیم. تنها بره جالب نیست. خودت هر جور شده باهاش برو. اگرم اذیتی وسایل بب ...

اونا همشون کرج زندگی میکنن و ۲۰ دقیقه‌ای میرسن خونشون حالا ما دو ساعت راهمونه و هر بار هم بریم اول از هم میریم آخر از همه هم برمیگردیم

من باشم که حتما میرمنهایتا مشکلی هم داشته باشم‌نتونم برم میگم شوهرم بره. اخه چه اشکالی دارهحتی شبم‌ب ...

من باردارم اون شبی هم که موند کلی تو دلم به شوهرم بد و بیراه گفتم که اگه الان مشکلی واسم پیش اوند نصف شبی چیکار کنم ۲۰ دقیقه فاصله هم نیست که زود بیاد ۲ ساعت راهه 

باهاش برو نزار تنها جایی بره عادت میکنه به نبودت یه شبه دیگه چیزی نمیشع

دیروزم رفتم کمر درد امونو بریده بود با اینکه کلا دراز کشیده بودم 

حالا پیش اینا حتی نمیتونم دراز بکشم

من باردارم اون شبی هم که موند کلی تو دلم به شوهرم بد و بیراه گفتم که اگه الان مشکلی واسم پیش اوند نص ...

اها.

چن ماهته

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

دیروزم رفتم کمر درد امونو بریده بود با اینکه کلا دراز کشیده بودم حالا پیش اینا حتی نمیتونم دراز بکشم

نمد والا  اگه نمیرید باهم نرید  خواهر حالت دستوری نگو بهش بشین حرف بزنید مردا از دستوردادن بهشون متنفرن

icy_floer