یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نگاه منظورم این بود حوصله اینو ندارم که بخوام چندسال از عمرم رو پای یکی بزارم، و یه نفر باشه که حالم ...
ببخشید میپرسم از نظر جنسی هم ...
یا نه
۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
آره درست میگید من خودم هم همیشه دوست دارم عشق اولم همون همسر آیندم باشه ولی الان نمیدونم چ ...
برو مشاوره یا کلا بهش فکر نکن بهش شاخ و برگ نده برات بی اهمیت باشه مبتونی یه حیوون خونگی ای چیزی بگیری یا دوستای جدیدی پیدا کنی یا یه سفر بری . کوهی جایی که ازین فکرا بیای بیرون از لحظه لحظه این زندگی لذت ببر نگو کاش این طوری بود کاش اونطوری بود بیخیال باش و بسپر به خدا
مطمئن باش بهترین ها میشه 😊😊
۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
اخه سوالتون یه جوری بود خیلی به شکم انداخت فکر کنم کاربرای دیگه هم این برداشت رو کردن
میدونی الان انقدر خوشحالم که با کسی نبودم وهمیشه میگم اگه باکسی بودم و همسر م الان میفهمید چقد بد میشد وخدا جواب خوبیامو داد والان یه همسر مذهبی چشم و دل پاک دارم