2777
2789
عنوان

به نظرتون وارد یه رابطه بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 64 پست
بنظرم خودتو تواین بازی کثیف ننداز آخرش اگر به هم نرسید ازدواجتون وزندگیتون با شخص دیگه معذرت میخ ...

آره درست میگید من خودم هم همیشه دوست دارم عشق اولم همون همسر آیندم باشه 

ولی الان نمیدونم چرا تو فکر این رابطه افتادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه منظورم این بود حوصله اینو ندارم که بخوام چندسال از عمرم رو پای یکی بزارم، و یه نفر باشه که حالم ...

ببخشید میپرسم از نظر جنسی هم ...

یا نه 

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
آره درست میگید من خودم هم همیشه دوست دارم عشق اولم همون همسر آیندم باشه  ولی الان نمیدونم چ ...

شیطونو لعنت کن واز فکرش بیرون بیا

مثل یه خانم شیک وبا کلاس خودتو باکارای فرهنگی وکتاب وهنرو ورزش مشغول کن که وقت فکرکردن به این چیزاروهم نداشته باشی عزیزم

حیف از احساس پاک که خرج هرکسی بشه

آره درست میگید من خودم هم همیشه دوست دارم عشق اولم همون همسر آیندم باشه  ولی الان نمیدونم چ ...

برو مشاوره یا کلا بهش فکر نکن بهش شاخ و برگ نده برات بی اهمیت باشه مبتونی یه حیوون خونگی ای چیزی بگیری یا دوستای جدیدی پیدا کنی یا یه سفر بری . کوهی جایی که ازین فکرا بیای بیرون از لحظه لحظه این زندگی لذت ببر نگو کاش این طوری بود کاش اونطوری بود بیخیال باش و بسپر به خدا 

مطمئن باش بهترین ها میشه 😊😊

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
نه اصلا منظورم از اون نظر نبود

اخه سوالتون یه جوری بود خیلی به شکم انداخت فکر کنم کاربرای دیگه هم این برداشت رو کردن

شیطونو لعنت کن واز فکرش بیرون بیا مثل یه خانم شیک وبا کلاس خودتو باکارای فرهنگی وکتاب وهنرو ورزش ...

مرسی عزیزم درست میگید واقعا 

من هميشه مشغول بودم شاید به خاطر اینه که بیکارتر شدم دارم به این چیای الکی فکر میکنم باید بهش فکر نکنم تا دیگه یادم بره

برو مشاوره یا کلا بهش فکر نکن بهش شاخ و برگ نده برات بی اهمیت باشه مبتونی یه حیوون خونگی ای چیزی بگی ...

مرسی عزیزم که نظر دادی 

درست میگید باید با چیای دیگه خودمو سرگرم کنم تا از فکرش برم بیرون