2777
2789
چ قد شد هزینش استرس نداری من قراره برم ولی خجالتم میاد 😐😂

چرا خجالت؟؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم و قراره برم شکایت ازش .. یه طرف دماغمو کلا فرورفته کرده میگه بیا با غضروف گوش ترمیم .. ک میگم اگ چیزی حالیش بود همون اول خراب نمیکرد و میترسم .. پیش دکتر حسین حامدی عمل کردم یکسالو خورده ای پیش هزینش شد۲۰میلیون و پونصد

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
خانما دکتر خوب معرفی کنید برای بینی یکم گوشتی

کدوم شهری؟دکتر علی محمدخانی برو کاراشو ببین 

پیشش عمل نکردم اما کاراش قشنگه توفکرم برم پیشش

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
چرا خجالت؟؟

نمیدوننمممم‌از پرستارای توی اتاق عمل و از پوشیدن اون لباس ابی جلو همه خجالتم میاد...

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
پولشو بده من برم 😂

هعی خواهر فک کردی سر گنج نشستم 😂😂

باید طلامو بفروشم ..☹

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
نمیدوننمممم‌از پرستارای توی اتاق عمل و از پوشیدن اون لباس ابی جلو همه خجالتم میاد...

ن بابا عادیه 😂😂انقد دیدن همه رنگ ک براشون مهم نیس 

بعدم ب کمر خابی پشت لباس بازه ن جلو لباس😂

مث لباس زایمان انقد خجالت میکشیدم ک نگو

یعن بعدیه هفته میتونبم به کارهای عادی برسم

اره بابا 

خاهرم عمل اولش سختش بود اما عمل دوم برا ترمیم از روز اول خودش انجام‌میداد و حالش خوب بود

هعی خواهر فک کردی سر گنج نشستم 😂😂 باید طلامو بفروشم ..☹

منم پولشو ندارم مگر طلا بفروشم ک خب کار عاقلانه نیس برو سه چهارماه کارکن پولشو دربیار مث من ک توفکرشم